Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés
| Szerző: Kósa Krisztina

Üzleti találkozóhelyszín Budapest - kápráztassa el partnereit elegáns éttermünkben!

Az üzleti élet egyik legfontosabb és legmeghatározóbb eszköze a kiváló kommunikációs képesség, a kapcsolatépítés, kapcsolati tőke. Ennek építéséhez, fejlesztéséhez az egyik legkiválóbb módszer az üzleti vacsora vagy ebéd, melyhez üzleti találkozóhelyszín is dukál. Itt a személyes kontaktuson kívül a közös gasztronómiai élmény is támogatja a sikeres üzletkötést.

Üzleti élet a nagyvárosban - találkozóhelyszín Budapesten

Üzleti találkozóhelyszín Budapesten – nyűgözze le partnereit egy elegáns fine dining étteremmel!

Érdemes minden alkalmat megragadni, legyen ez reggeli, ebéd vagy vacsora, hogy üzleti partnerünket lenyűgözhessük. Az üzleti életet az ismeretségek tartják mozgásban, így hát a cégvezetők által szervezett találkozó célja az, hogy a két vállalkozás közötti együttműködést elősegítsék. Főleg a kapcsolatépítés kezdeti szakaszában lehet fontos ez az esemény, hiszen ekkor főként apró gesztusokon múlik, hogy a cégek számára előnyős szerződés megköttetik-e. És itt jön a képbe az üzleti vacsorahelyszín, amely számos követelményt támaszt felénk, és Ön felé is.

 

A kezdeti jó benyomás a sikeres üzleti életben kiemelten fontos szerepet játszik – és ezt egy üzleti találkozóval, ebéddel vagy vacsorával elősegítheti.

 

 

Miért a Salon Restaurant, ha üzleti találkozóhelyszínről beszélünk?

Az olasz művészet magyarországi nagyköveteként is számon tartott New York Palotában található Salon Restaurant exkluzív, kiváló találkozóhelyszínként van számon tartva, hogy az üzleti élethez illően pompás eleganciával megteremtett hangulatban fogadja vendégeit. Az étterem adottságai, sokszínűsége és előkelő hangulata tökéletesen alkalmassá teszi a helyszínt egy eredményes üzleti találkozó lebonyolításához. Az épület bámulatos külső és belső szépsége, az étkezés öröme és a művészetben való gyönyörködés különleges élményt nyújt minden kedves betérőnek.

 

Fine dining éttermünk tehát elegáns környezetben várja Önt és partnereit is! Az üzleti megbeszélések, találkozók egyik főbb kritériuma a diszkrét környezet, amelyet szakképzett személyzetünk teremt meg Önök számára. Felszolgálóink ugyanis szinte láthatatlanul szolgálják ki Önöket anélkül, hogy megzavarnák a beszélgetés menetét!

 

Budapest központjában lévő éttermünk őrzött parkolóval várja a vendégeit, így nem kell aggódnia a parkolási lehetőségek miatt sem. Partnerét pedig a környezeten kívül gasztronómiai különlegességeinkkel is elkápráztathatja – amelyről Wolf András chefünk gondoskodik.

 

Kösse meg nálunk üzletét, vagy ünnepelje meg a sikeres együttműködést partnerével a Világ Legszebb Kávéházának éttermében! Kattintson IDE, és foglaljon asztalt!

 

 

 

 

 
Asztalfoglalás a Salon Étterembe

Salon Étterem Étlap

Salon Étterem Galéria

LEGFRISSEBB HÍREK


Elegáns partnertalálkozó helyszín Budapest - Ismerje meg a leggyönyörűbb helyszínt!

A sikeres vállalatok üzletei folyamatainak elengedhetetlen eszköze, az elegáns helyszínen megrendezett partnertalálkozó céges rendezvények. Bemutatjuk, hogy miért a Salon Étterem a legjobb elegáns partnertalálkozó helyszín Budapesten!

Budapest legjobb étterme címet nyert a Salon Restaurant - a Magyar Konyha Gasztromagazin kiváalsztása során éttermünket szavazta meg a legjobb budapesti étteremnek!

Budapest legjobb éttermét kereste a Magyar Konyha Gasztromagazin 2016-ban is. A listát kiadványukban 2016. decemberében közölték, amely az első 10 legjobb budapesti éttermet (is) tartalmazza. Hatalmas megtiszteltetés, hogy éttermünk, a Salon Restaurant nyerte el az első helyezést – és gratulálunk a lista többi kiváló éttermének is.

Hogy készülnek a gasztronómiai élményt nyújtó fogások? Tekintsen be a kulisszák mögé: bemutatjuk konyhánkat és csapatunkat!

Ahogy mondani szokás, minden sikeres ember mögött egy kiváló csapat áll… Így igaz ez kiváló chefünkre, Wolf Andrásra is. De gondolkodott már azon, hogy készülnek a gasztronómiai különlegességek? Alábbi cikkünkben betekintést engedünk konyhánk mindennapjaiba!


További hírek >
Salon Restaurant TripAdvisor