Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés
| Szerző: Kósa Krisztina

Üzleti találkozóhelyszín Budapest - kápráztassa el partnereit elegáns éttermünkben!

Az üzleti élet egyik legfontosabb és legmeghatározóbb eszköze a kiváló kommunikációs képesség, a kapcsolatépítés, kapcsolati tőke. Ennek építéséhez, fejlesztéséhez az egyik legkiválóbb módszer az üzleti vacsora vagy ebéd, melyhez üzleti találkozóhelyszín is dukál. Itt a személyes kontaktuson kívül a közös gasztronómiai élmény is támogatja a sikeres üzletkötést.

Üzleti élet a nagyvárosban - találkozóhelyszín Budapesten

Üzleti találkozóhelyszín Budapesten – nyűgözze le partnereit egy elegáns fine dining étteremmel!

Érdemes minden alkalmat megragadni, legyen ez reggeli, ebéd vagy vacsora, hogy üzleti partnerünket lenyűgözhessük. Az üzleti életet az ismeretségek tartják mozgásban, így hát a cégvezetők által szervezett találkozó célja az, hogy a két vállalkozás közötti együttműködést elősegítsék. Főleg a kapcsolatépítés kezdeti szakaszában lehet fontos ez az esemény, hiszen ekkor főként apró gesztusokon múlik, hogy a cégek számára előnyős szerződés megköttetik-e. És itt jön a képbe az üzleti vacsorahelyszín, amely számos követelményt támaszt felénk, és Ön felé is.

 

A kezdeti jó benyomás a sikeres üzleti életben kiemelten fontos szerepet játszik – és ezt egy üzleti találkozóval, ebéddel vagy vacsorával elősegítheti.

 

 

Miért a Salon Restaurant, ha üzleti találkozóhelyszínről beszélünk?

Az olasz művészet magyarországi nagyköveteként is számon tartott New York Palotában található Salon Restaurant exkluzív, kiváló találkozóhelyszínként van számon tartva, hogy az üzleti élethez illően pompás eleganciával megteremtett hangulatban fogadja vendégeit. Az étterem adottságai, sokszínűsége és előkelő hangulata tökéletesen alkalmassá teszi a helyszínt egy eredményes üzleti találkozó lebonyolításához. Az épület bámulatos külső és belső szépsége, az étkezés öröme és a művészetben való gyönyörködés különleges élményt nyújt minden kedves betérőnek.

 

Fine dining éttermünk tehát elegáns környezetben várja Önt és partnereit is! Az üzleti megbeszélések, találkozók egyik főbb kritériuma a diszkrét környezet, amelyet szakképzett személyzetünk teremt meg Önök számára. Felszolgálóink ugyanis szinte láthatatlanul szolgálják ki Önöket anélkül, hogy megzavarnák a beszélgetés menetét!

 

Budapest központjában lévő éttermünk őrzött parkolóval várja a vendégeit, így nem kell aggódnia a parkolási lehetőségek miatt sem. Partnerét pedig a környezeten kívül gasztronómiai különlegességeinkkel is elkápráztathatja – amelyről Wolf András chefünk gondoskodik.

 

Kösse meg nálunk üzletét, vagy ünnepelje meg a sikeres együttműködést partnerével a Világ Legszebb Kávéházának éttermében! Kattintson IDE, és foglaljon asztalt!

 

 

 

 

 
Asztalfoglalás a Salon Étterembe

Salon Étterem Étlap

Salon Étterem Galéria

LEGFRISSEBB HÍREK


Gyógyvizek Magyarországon - Salon étterem

Magyarország alatt igazi kincs rejtőzik. Gyakorlatilag nincs olyan sík terület idehaza, ahol ha fúrnak, ne valamilyen összetételű termál víz bukkanjon elő. A jótékony hatásokra már az ókorban felfigyeltek. Az akkor magyarországi területen gyönyörű fürdők emelkedtek országszerte, ehhez pedig igazi fürdőkultúra formálódott, amely része volt gazdag és szegény ember életének egyaránt. A századok alatt bőven értek minket mindenféle fürdős hatások, amelyek mind a mai napig részei fürdőkultúránknak. 

Termálfürdők Budapest - Salon Restaurant

Nemzeti kincsre épült Magyarország. Budapest például az egyetlen a fővárosok vagy metropoliszok sokaságában, ahol száznál is több termálforrás és ezekre épülő kutak vannak. És ahol majdnem 50 olyan fürdő üzemel, ahol ma is ezekre a forrásokra alapoznak. A világelsőséget nem csak a geológiai adottságok bizonyítják, hanem például az is, hogy a gyógyfürdőjéről is híres Gellért Szállóban alakult meg 1937-ben a Nemzetközi Fürdőszövetség, amelynek örökös székhelyéül Budapestet választották. 

Esküvő és ünnepi parti luxus kivitelben

Hazánkban a szokások azt diktálják, hogy nyáron házasodjon az ifjú pár. Így a felmelegedés első tavaszi hullámaival beindul az esküvőszezon és meg sem áll az ősz beköszöntéig. Az anyakönyvi hivatalok egymás után rendezik meg a házasságkötési ceremóniákat, időpontot pedig gyakran már nem is lehet találni. A vesszőfutás azonban elkerülhető, és a nyugalom megfizethetetlen. Mi azt szeretnénk, ha egy pár legszebb ünnepe tényleg különleges lehetne. Így ha a jegyesek el tudnak szakadni a nyári tradícióktól, kapkodásmentes, emelkedett, elegáns ceremónia és minden igényt kielégítő esküvői parti lehet közös életük első közös óráinak emléke – a Világ Legszebb Kávéházában.  


További hírek >
Salon Restaurant TripAdvisor