Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés
| Szerző: Kósa Krisztina

Üzleti találkozóhelyszín Budapest - kápráztassa el partnereit elegáns éttermünkben!

Az üzleti élet egyik legfontosabb és legmeghatározóbb eszköze a kiváló kommunikációs képesség, a kapcsolatépítés, kapcsolati tőke. Ennek építéséhez, fejlesztéséhez az egyik legkiválóbb módszer az üzleti vacsora vagy ebéd, melyhez üzleti találkozóhelyszín is dukál. Itt a személyes kontaktuson kívül a közös gasztronómiai élmény is támogatja a sikeres üzletkötést.

Üzleti élet a nagyvárosban - találkozóhelyszín Budapesten

Üzleti találkozóhelyszín Budapesten – nyűgözze le partnereit egy elegáns fine dining étteremmel!

Érdemes minden alkalmat megragadni, legyen ez reggeli, ebéd vagy vacsora, hogy üzleti partnerünket lenyűgözhessük. Az üzleti életet az ismeretségek tartják mozgásban, így hát a cégvezetők által szervezett találkozó célja az, hogy a két vállalkozás közötti együttműködést elősegítsék. Főleg a kapcsolatépítés kezdeti szakaszában lehet fontos ez az esemény, hiszen ekkor főként apró gesztusokon múlik, hogy a cégek számára előnyős szerződés megköttetik-e. És itt jön a képbe az üzleti vacsorahelyszín, amely számos követelményt támaszt felénk, és Ön felé is.

 

A kezdeti jó benyomás a sikeres üzleti életben kiemelten fontos szerepet játszik – és ezt egy üzleti találkozóval, ebéddel vagy vacsorával elősegítheti.

 

 

Miért a Salon Restaurant, ha üzleti találkozóhelyszínről beszélünk?

Az olasz művészet magyarországi nagyköveteként is számon tartott New York Palotában található Salon Restaurant exkluzív, kiváló találkozóhelyszínként van számon tartva, hogy az üzleti élethez illően pompás eleganciával megteremtett hangulatban fogadja vendégeit. Az étterem adottságai, sokszínűsége és előkelő hangulata tökéletesen alkalmassá teszi a helyszínt egy eredményes üzleti találkozó lebonyolításához. Az épület bámulatos külső és belső szépsége, az étkezés öröme és a művészetben való gyönyörködés különleges élményt nyújt minden kedves betérőnek.

 

Fine dining éttermünk tehát elegáns környezetben várja Önt és partnereit is! Az üzleti megbeszélések, találkozók egyik főbb kritériuma a diszkrét környezet, amelyet szakképzett személyzetünk teremt meg Önök számára. Felszolgálóink ugyanis szinte láthatatlanul szolgálják ki Önöket anélkül, hogy megzavarnák a beszélgetés menetét!

 

Budapest központjában lévő éttermünk őrzött parkolóval várja a vendégeit, így nem kell aggódnia a parkolási lehetőségek miatt sem. Partnerét pedig a környezeten kívül gasztronómiai különlegességeinkkel is elkápráztathatja – amelyről Wolf András chefünk gondoskodik.

 

Kösse meg nálunk üzletét, vagy ünnepelje meg a sikeres együttműködést partnerével a Világ Legszebb Kávéházának éttermében! Kattintson IDE, és foglaljon asztalt!

 

 

 

 

 
Asztalfoglalás a Salon Étterembe

Salon Étterem Étlap

Salon Étterem Galéria

LEGFRISSEBB HÍREK


Salon Étterem legújabb étlapja

Beköszöntött a nyár a New York Palota Salon Éttermébe. Új étlappal várják a vendégeket, amelyen eddig nem ismert ízkombinációkkal is találkozhatunk. A rengeteg bogyós-, erdei valamint tavaszi gyümölcs, a friss zöldségek elkészítésének újragondolása mellett természetesen a húsimádók sem csalódnak. Wolf András chef és csapata ismét megörvendezteti a magas fokú, esszenciális magyar gasztronómia rajongóit, és mint mindig, az édesszájúakra is gondoltak.

Minden a koktélokról

A koktélok nem a modern világ felfedezettjei. És bár országunkban viszonylag későn jelentek meg, szinte minden színvonalasabb bárban vagy étteremben élvezhetjük a különböző összetevők harmóniáját. A koktélok divatosak, finomak és egyik-másik igazán különleges formában mutatkozik meg nekünk.

Salon étterem - Műcsarnok

Ha valaki turistáskodik egy idegen városban, érthetően szeretné a legtöbb élményt átélni, amit csak lehetséges, legyen szó látványosságokról vagy kulináris élvezetekről. És persze követhetjük az útikalauzok javaslatait, de a nagyobb látnivalók mellett akadnak egyéb, ám nem kisebb szépségek is. Kiválasztottunk öt épületet, amit érdemes alaposabban is megismerni, ha van egy-két szabad napunk, és Budapest pesti oldalán szeretnénk kikapcsolódni. 


További hírek >
Salon Restaurant TripAdvisor