Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés
| Szerző: Kósa Krisztina

Üzleti találkozóhelyszín Budapest - kápráztassa el partnereit elegáns éttermünkben!

Az üzleti élet egyik legfontosabb és legmeghatározóbb eszköze a kiváló kommunikációs képesség, a kapcsolatépítés, kapcsolati tőke. Ennek építéséhez, fejlesztéséhez az egyik legkiválóbb módszer az üzleti vacsora vagy ebéd, melyhez üzleti találkozóhelyszín is dukál. Itt a személyes kontaktuson kívül a közös gasztronómiai élmény is támogatja a sikeres üzletkötést.

Üzleti élet a nagyvárosban - találkozóhelyszín Budapesten

Üzleti találkozóhelyszín Budapesten – nyűgözze le partnereit egy elegáns fine dining étteremmel!

Érdemes minden alkalmat megragadni, legyen ez reggeli, ebéd vagy vacsora, hogy üzleti partnerünket lenyűgözhessük. Az üzleti életet az ismeretségek tartják mozgásban, így hát a cégvezetők által szervezett találkozó célja az, hogy a két vállalkozás közötti együttműködést elősegítsék. Főleg a kapcsolatépítés kezdeti szakaszában lehet fontos ez az esemény, hiszen ekkor főként apró gesztusokon múlik, hogy a cégek számára előnyős szerződés megköttetik-e. És itt jön a képbe az üzleti vacsorahelyszín, amely számos követelményt támaszt felénk, és Ön felé is.

 

A kezdeti jó benyomás a sikeres üzleti életben kiemelten fontos szerepet játszik – és ezt egy üzleti találkozóval, ebéddel vagy vacsorával elősegítheti.

 

 

Miért a Salon Restaurant, ha üzleti találkozóhelyszínről beszélünk?

Az olasz művészet magyarországi nagyköveteként is számon tartott New York Palotában található Salon Restaurant exkluzív, kiváló találkozóhelyszínként van számon tartva, hogy az üzleti élethez illően pompás eleganciával megteremtett hangulatban fogadja vendégeit. Az étterem adottságai, sokszínűsége és előkelő hangulata tökéletesen alkalmassá teszi a helyszínt egy eredményes üzleti találkozó lebonyolításához. Az épület bámulatos külső és belső szépsége, az étkezés öröme és a művészetben való gyönyörködés különleges élményt nyújt minden kedves betérőnek.

 

Fine dining éttermünk tehát elegáns környezetben várja Önt és partnereit is! Az üzleti megbeszélések, találkozók egyik főbb kritériuma a diszkrét környezet, amelyet szakképzett személyzetünk teremt meg Önök számára. Felszolgálóink ugyanis szinte láthatatlanul szolgálják ki Önöket anélkül, hogy megzavarnák a beszélgetés menetét!

 

Budapest központjában lévő éttermünk őrzött parkolóval várja a vendégeit, így nem kell aggódnia a parkolási lehetőségek miatt sem. Partnerét pedig a környezeten kívül gasztronómiai különlegességeinkkel is elkápráztathatja – amelyről Wolf András chefünk gondoskodik.

 

Kösse meg nálunk üzletét, vagy ünnepelje meg a sikeres együttműködést partnerével a Világ Legszebb Kávéházának éttermében! Kattintson IDE, és foglaljon asztalt!

 

 

 

 

 
Asztalfoglalás a Salon Étterembe

Salon Étterem Étlap

Salon Étterem Galéria

LEGFRISSEBB HÍREK


Nyugat Bár - Salon Restaurant

A félhomályba burkolózó, emeleti bárhelyiség az egyik legkellemesebb a New York Palota helyiségei közül. Innen rá lehet látni a Salon Étteremre, a New York Kávéház egy részére, és a hotel lobbyjára is, kellemesen lehet nézelődni, kávézni, egy jót ebédelni vagy vacsorázni, élvezni a zongoraszót és a figyelmet. Ehhez a nyugalomhoz azonban rengeteg viszontagságon ment keresztül a Nyugat Bár, megpróbáltatásai még a múlt században kezdődtek.

Levesek - Salon Étterem

Egészséges életmódunk elengedhetetlen része a leves. Laktató, gazdag, és ha beleássuk magunkat a leves receptek sokaságába, minden napra találhatunk kedvünkre valót. Sokban segíthet megtartani a vonalainkat, ha tisztában vagyunk azzal, mivel tudjuk kalóriaszegényebbé, ám nem kevésbé finommá és laktatóvá varázsolni az egyik legváltozatosabb fogásunkat.

Étterem Budapest - libamáj

A libamáj igen hosszú múltra tekint vissza, és az évezredek alatt sem veszített népszerűségéből. Igazi luxusfogásnak minősül - na nem csak a különleges íze és állaga, hanem a benne rejlő rendkívül jó hatású összetevők miatt is. Magyarországon hungarikum, de természetesen a világ más tájain is előszeretettel fogyasztják.


További hírek >
Salon Restaurant TripAdvisor