Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés
| Szerző: Kósa Krisztina

Üzleti ebédhelyszín Budapesten - Kápráztassa el partnereit fine dining éttermünkben, exkluzív környezetben!

Ha szeretné üzleti partnereit, ügyfeleit elkápráztatni egy üzleti ebéddel Budapesten, fine dining éttermünk kiváló választás. A diszkrét kiszolgálás, az elegáns helyszín és a gasztronómiai élmények teszik tökéletes üzleti ebédhelyszínné Budapesten!

Üzleti ebédhelyszín Budapesten

Üzleti ebédhelyszín Budapesten – exkluzív környezettel várja Önt és partnereit elegáns éttermünk a belvárosban! 

Fontos, hogy egy cégvezető tudja, hogy melyek azok a helyek, ahová érdemes betérnie egy kollégákat is érintő megbeszélés kapcsán, vagy egy olyan alkalommal, amikor például új vagy külföldi partnerrel szeretne egyezségre jutni. Nem mindegy a helyválasztás, valóban nagyon sok múlik rajta. Ebben tud minden kedves betérő segítségére lenni a Salon Restaurant, vagyis ha Ön is a legmegfelelőbb üzleti ebédhelyszínt keresi Budapesten, akkor már meg is találta!

 

Mivel igyeszünk minden kívánalomnak megfelelni, egy külföldi vendég/üzleti partner érkezése sem okozhat gondot a szakképzett személyzetnek. Így hát amennyiben a legjobbat szeretné magának és partnerének is egy ebéd erejéig, látogasson el hozzánk!

 

Ugyanis a Salon mindenkinek igyekszik a legjobbat nyújtani, és ez az a hely, mely tökéletes helyszíne lehet egy akár külföldi partnerrel lefolytatamdó megbeszélésnek, tárgyalásnak. Nálunk könynen megközelíthető – őrzött parkolóval rendelkező – exkluzív környezetben üdvözölheti partnereit, ahol a diszkrét kiszolgálás és a békés környezet alapkövetelmény!

 

Mitől tökéletes üzleti ebédhelyszín Budapesten a Salon Restaurant?

Az üzleti élet egyik legfontosabb eszköze a kiváló kommunikációs képesség és a kapcsolatépítés, melynek felépítéséhez és fejlesztéséhez az egyik legjobb módszer az üzleti ebéd. Itt ugyanis a személyes kontakt mellett a közös gasztronómiai élmény is támogatja a sikeres üzletkötést. Főleg a kapcsolatépítés kezdeti fázisában lehet fontos egy ilyen alkalom, hiszen ekkor akár az apró gesztusokon is múlhat, hogy a cég számára előnyős szerződés kerül-e aláírásra. Ezen pedig egy megfelelően megszervezett és lebonyolított ebéd nagyon sokat lendíthet. 

 

Mutassa meg partnerének milyen kiváló ízléssel választ az éttermek között is! Elegáns, nem mindennapi környezettel várjuk – hiszen éttermünk a Világ Legszebb Kávéházának épületében – a New York Palotában található. Felszolgálóink egytől egyig magasan képzett szakemberek, akik képesek minden igényüket szinte észrevehetetlenül kiszolgálni anélkül, hogy megzavarnák a megbeszélés menetét. A fine dining fogások kiváló összhangjáért pedig Wolf András executive chefünk felel, aki nem csak szakmájában igen elismert – de partnerét is el fogja kápráztatni.

 

Amennyiben úgy dönt, a Salon éttermet választja, IDE kattintva foglalhat asztalt nálunk!

 

 

 
Asztalfoglalás a Salon Étterembe

Salon Étterem Étlap

Salon Étterem Galéria

LEGFRISSEBB HÍREK


Esküvő és ünnepi parti luxus kivitelben

Hazánkban a szokások azt diktálják, hogy nyáron házasodjon az ifjú pár. Így a felmelegedés első tavaszi hullámaival beindul az esküvőszezon és meg sem áll az ősz beköszöntéig. Az anyakönyvi hivatalok egymás után rendezik meg a házasságkötési ceremóniákat, időpontot pedig gyakran már nem is lehet találni. A vesszőfutás azonban elkerülhető, és a nyugalom megfizethetetlen. Mi azt szeretnénk, ha egy pár legszebb ünnepe tényleg különleges lehetne. Így ha a jegyesek el tudnak szakadni a nyári tradícióktól, kapkodásmentes, emelkedett, elegáns ceremónia és minden igényt kielégítő esküvői parti lehet közös életük első közös óráinak emléke – a Világ Legszebb Kávéházában.  

Salon Étterem legújabb étlapja

Beköszöntött a nyár a New York Palota Salon Éttermébe. Új étlappal várják a vendégeket, amelyen eddig nem ismert ízkombinációkkal is találkozhatunk. A rengeteg bogyós-, erdei valamint tavaszi gyümölcs, a friss zöldségek elkészítésének újragondolása mellett természetesen a húsimádók sem csalódnak. Wolf András chef és csapata ismét megörvendezteti a magas fokú, esszenciális magyar gasztronómia rajongóit, és mint mindig, az édesszájúakra is gondoltak.

Minden a koktélokról

A koktélok nem a modern világ felfedezettjei. És bár országunkban viszonylag későn jelentek meg, szinte minden színvonalasabb bárban vagy étteremben élvezhetjük a különböző összetevők harmóniáját. A koktélok divatosak, finomak és egyik-másik igazán különleges formában mutatkozik meg nekünk.


További hírek >
Salon Restaurant TripAdvisor