Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Elegáns étterem Budapesten - Ismerje meg Ön is Budapest egyik legelegánsabb éttermét, a Salon éttermet!

Ha elegáns éttermet keres Budapesten, a nagykörúton, a Világ Legszebb Kávéházában található Salon éttermünk kiváló választás. Exkluzív környezettel, gasztronómiai különlegességekkel várjuk!

Elegáns étterem Budapesten - a Salon étterem Önt is várja exkluzív környezetével, gasztronómiai különlegességeivel!

Elegáns étterem Budapesten – A Salon étterem elegáns környezetben várja a fine dining szerelmeseit!

Miért is ne lehetne egy nap úgy ébredni, hogy nem a megszokott környezetben reggelizünk, hogy délben nem a megszokott helyen ebédelük, hanem példának okáért mondjuk a Világ Legszebb Kávéházának éttermében? Hisz hangulatával és gyönyörű építészeti megoldásaival ez minden bizonnyal elvarázsol majd mindenkit!

 

És hogy mégis honnan ez a varázslatos, semmihez sem hasonlítható hangulat? Amint belép az ember, már érzi, hogy ez itt valami egészen más, mint amit eddig megtapasztalt – bárhol is járt addig szerte a világban. Itt minden oly’ előkelő és magával ragadó, hogy nehéz kiemelni egy valamit..

Mégis nagyjából az 1800-as évek közepéig kell visszanyúlnunk, ha választ szeretnénk kapni erre a kérdésre. Ekkoriban érkezett ugyanis Budapestre Max Aufricht egy ezüst forinttal, és temérdek ambícióval a tarsolyában. A New York Biztosítótársaság igazgatójától már Arányi Miksaként kapott megbízást a magyar hálózat kiépítésére, melynek székháza azóta is a Körúton található.

 

A New York Palota éttermében pedig már nem csak Kávéház, de étterem is üzemel: a New York Kávéházon át érhető el a Salon étterem területe, amely fine dining fogásokkal várja a gasztronómia szerelmeseit.

 

Miért válassza a Salon éttermet? Elegáns étterem Budapesten, diszkrét környezetben, mégis könnyen megközelíthető helyen, a belvárosban...

A Kávéház - mely csupa bronz, márvány, selyem és bársony – gyönyörű csavart oszlopokkal, erkéllyel, csillárokkal és freskókkal várta az írók, költők (vagyis a művészek) társaságát annak idején, mint ahogyan ma is a finomságra áhítozó vendégeket. Ezek a finomságok pedig nem csak a gasztronómiai élvezetek csúcsát jelentik a New York esetében, hanem az eleganciát is.

 

Azok számára azonban, akik nem a Kávéház pezsgő hangulatára vágynak – sokkal inkább egy diszkrét, csendes környezetre, ahol akár üzleti vacsorájukat, akár privát ebédjüket vagy vacsorájukat költhetik el – a Salon éttermet ajánljuk.

 

A művészi gonddal összeállított exkluzív, fine dining menüsorokat szakmájában igen elismert chefünknek, Wolf Andrásnak köszönhetjük. 

 

Ha szeretné ebédjét, vacsoráját egy elegáns étteremben, Budapesten elfogyasztani – kattintson IDE, és foglaljon asztalt nálunk!
Asztalfoglalás a Salon Étterembe

Salon Étterem Étlap

Salon Étterem Galéria

LEGFRISSEBB HÍREK


Elegáns partnertalálkozó helyszín Budapest - Ismerje meg a leggyönyörűbb helyszínt!

A sikeres vállalatok üzletei folyamatainak elengedhetetlen eszköze, az elegáns helyszínen megrendezett partnertalálkozó céges rendezvények. Bemutatjuk, hogy miért a Salon Étterem a legjobb elegáns partnertalálkozó helyszín Budapesten!

Budapest legjobb étterme címet nyert a Salon Restaurant - a Magyar Konyha Gasztromagazin kiváalsztása során éttermünket szavazta meg a legjobb budapesti étteremnek!

Budapest legjobb éttermét kereste a Magyar Konyha Gasztromagazin 2016-ban is. A listát kiadványukban 2016. decemberében közölték, amely az első 10 legjobb budapesti éttermet (is) tartalmazza. Hatalmas megtiszteltetés, hogy éttermünk, a Salon Restaurant nyerte el az első helyezést – és gratulálunk a lista többi kiváló éttermének is.

Hogy készülnek a gasztronómiai élményt nyújtó fogások? Tekintsen be a kulisszák mögé: bemutatjuk konyhánkat és csapatunkat!

Ahogy mondani szokás, minden sikeres ember mögött egy kiváló csapat áll… Így igaz ez kiváló chefünkre, Wolf Andrásra is. De gondolkodott már azon, hogy készülnek a gasztronómiai különlegességek? Alábbi cikkünkben betekintést engedünk konyhánk mindennapjaiba!


További hírek >
Salon Restaurant TripAdvisor