Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés
| Szerző: Salon Restaurant

Különleges vacsora helyszín Budapesten, különleges eseményekre - miért a Salon étterem?

Az igazán nagy események megünneplésére – akár évfordulóra, akár 50. születésnapra – tökéletes meglepetés lehet egy vacsorameghívás, egy valóban nem mindennapi helyszínen. A Salon étterem pompája, a gasztronómiai különlegességek és a csodálatos épület hangulata minden kiemelkedő alkalomnak helyszínéül szolgálhat!

Budapest legkülönlegesebb vacsora helyszíne

 

Akár évfordulóra, akár születésnapra gondolunk, tökéletes meglepetés lehet egy ilyen vacsorameghívás. A Salon étterem a Nagykörút egyik legimpozánsabb épülete - a magával ragadó New York Palota részeként - külön utcáról nyíló bejáraton keresztül megközelíthető. Közvetlenül a „Világ Legszebb Kávéháza” a New York Café mellett található, bejárat a Kávéház felől is lehetséges. A hely különlegessége és exkluzivitása, hogy egy összesen 30 vendég fogadására alkalmas első osztályú étteremről beszélünk – így a meghitt, nyugodt vacsora garantált. Séfünk, Fekete Antonio kiemelkedő tehetsége biztosítja a különleges ételeket, a nem mindennapi ízeket.

 

 

 

Élményt ajándékba – különleges vacsora helyszín a körúton, egy másik világban…

Az utcáról figyelve is hangulatos látványt nyújt ez nemrégiben felújított olasz eklektikus stílusú reneszánsz épület, de nemcsak ezért kiváló választás a Salon Restaurant különleges vacsora alkalmakra, hanem, mert az „esszenciális magyar gasztronómia” játszik főszerepet!

Itt Vendégeink egy másik világba csöppenhetnek Budapest forgatagában – a nyugalom és az exkluzív környezet mindenki számára felejthetetlen élményt biztosít, legyen az akármilyen alkalom. A meghitt beszélgetésekhez intim környezetet nyújt az étterem tágas belső kialakítása így a romantika, elegancia jegyében káprázatos környezetben kóstolhatjuk végig a különleges ételeket, amelyek elkészítése során autentikus forrásból származó minőségi magyar alapanyagokat használunk.

 

Gasztronómiai élmény – fine dining, hogy még különlegesebb legyen az alkalom!

Séfünk elárulta: számára a vendég elkápráztatása a legfontosabb, nem pedig, az hogy nap, mint nap ételeket készítsen, az idelátogatók számára.  A különleges étlapon négy – és hétfogásos menük is szerepelnek, de a vegetáriánus vendégeknek is kedvez ez az egyedülálló kínálat. Minden fogás alatt sommelier borajánlat olvasható, hiszen az étellel közösen kialakított íz világ és annak harmóniája meghatározó élményként szolgál. A kedves vendég belekóstolhat az igazi gourmet világba, megtapasztalhatja az izgalmat mikor is felszolgálják az ínycsiklandó illatú a marinált fogast fürjtojással és zöldborsólével, de vajtökleves kaporfagylalttal is kiváló választásnak fog bizonyulni. Különleges események megünneplésére ez az egyedi élményekben gazdag vacsora tökéletes ajándék lesz mindenkinek.  

 

Ha szeretné elkápráztatni szeretteit, kedvesét, és méltóképpen ünnepelni egy különleges vacsorahelyszínen, foglaljon asztalt nálunk ide kattintva: különleges vacsora helyszín Budapest

 
Asztalfoglalás a Salon Étterembe

Salon Étterem Étlap

Salon Étterem Galéria

LEGFRISSEBB HÍREK


Esküvő és ünnepi parti luxus kivitelben

Hazánkban a szokások azt diktálják, hogy nyáron házasodjon az ifjú pár. Így a felmelegedés első tavaszi hullámaival beindul az esküvőszezon és meg sem áll az ősz beköszöntéig. Az anyakönyvi hivatalok egymás után rendezik meg a házasságkötési ceremóniákat, időpontot pedig gyakran már nem is lehet találni. A vesszőfutás azonban elkerülhető, és a nyugalom megfizethetetlen. Mi azt szeretnénk, ha egy pár legszebb ünnepe tényleg különleges lehetne. Így ha a jegyesek el tudnak szakadni a nyári tradícióktól, kapkodásmentes, emelkedett, elegáns ceremónia és minden igényt kielégítő esküvői parti lehet közös életük első közös óráinak emléke – a Világ Legszebb Kávéházában.  

Salon Étterem legújabb étlapja

Beköszöntött a nyár a New York Palota Salon Éttermébe. Új étlappal várják a vendégeket, amelyen eddig nem ismert ízkombinációkkal is találkozhatunk. A rengeteg bogyós-, erdei valamint tavaszi gyümölcs, a friss zöldségek elkészítésének újragondolása mellett természetesen a húsimádók sem csalódnak. Wolf András chef és csapata ismét megörvendezteti a magas fokú, esszenciális magyar gasztronómia rajongóit, és mint mindig, az édesszájúakra is gondoltak.

Minden a koktélokról

A koktélok nem a modern világ felfedezettjei. És bár országunkban viszonylag későn jelentek meg, szinte minden színvonalasabb bárban vagy étteremben élvezhetjük a különböző összetevők harmóniáját. A koktélok divatosak, finomak és egyik-másik igazán különleges formában mutatkozik meg nekünk.


További hírek >
Salon Restaurant TripAdvisor