Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés


Asztalfoglalás a Salon Étterembe!

Kedves Vendégeink!

Legyenek kedvesek az alábbi mezőket kitölteni, és mi foglalását 24 órán belül visszaigazoljuk. Az asztalfoglalás csak visszaigazolás esetén érvényes. Az aznapra szóló foglalás esetén kérjük, hogy az online foglalás helyett telefonon keressen minket a 36 1 886 6167 számon, hogy azonnal válaszolhassunk kérdésére, tudunk-e helyet biztosítani Önöknek éttermünkben! Amennyiben asztaltársasága meghaladja a 6 főt, előzetes egyeztetés alapján, menüajánlásával állunk rendelkezésére.

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Nyitvatartásunk:
Hétfőtől vasárnapig: 18.00-24.00 óra között.


Név:*
Cím:
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Foglalás dátuma (első lehetséges dátum: 2017-12-13):*
Vendégek száma:*
Ellenőrzés:*




Asztalfoglalás a Salon Étterembe

Salon Étterem Étlap

Salon Étterem Galéria





LEGFRISSEBB HÍREK


Levesek - Salon Étterem

Egészséges életmódunk elengedhetetlen része a leves. Laktató, gazdag, és ha beleássuk magunkat a leves receptek sokaságába, minden napra találhatunk kedvünkre valót. Sokban segíthet megtartani a vonalainkat, ha tisztában vagyunk azzal, mivel tudjuk kalóriaszegényebbé, ám nem kevésbé finommá és laktatóvá varázsolni az egyik legváltozatosabb fogásunkat.

Étterem Budapest - libamáj

A libamáj igen hosszú múltra tekint vissza, és az évezredek alatt sem veszített népszerűségéből. Igazi luxusfogásnak minősül - na nem csak a különleges íze és állaga, hanem a benne rejlő rendkívül jó hatású összetevők miatt is. Magyarországon hungarikum, de természetesen a világ más tájain is előszeretettel fogyasztják.

Tészta ételek a Salon Restaurant étlapján

Bár szokás a tésztákat az olaszokhoz kötni, ez a ma már világszerte népszerű étel mégsem olasz vívmány. Kínából származik, bár tény, hogy az olaszoknak is volt közük ahhoz, hogy Kínában megjelent a búza. Addig ugyanis a kínaiak kölesből és egyéb terményből, például rizsből készítették a saját tésztájukat, a pinget. Miután megismerték a római őrlési technikát, a malomkövet, egyre többfelé használták fel a búzát a tésztákhoz. De hogy a bolognai spagetti sem olasz találmány? Ennek is megvan a története.   


További hírek >
Salon Restaurant TripAdvisor