Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés
| Szerző: Salon Restaurant

Exkluzív rendezvény- és konferencia-helyszín Budapesten - a New York Palotában

A New York Palota újjászületése a Boscolo cégcsoportnak köszönhetően hazánknak nem csak a Világ Legszebb Kávéházát, egy nagyszerű fine dining éttermet és egy pompás szállodát adott, de a cégek számára is megoldást kínál nagy befogadó képességű konferenciatermeivel. Az akár 300 fő feletti rendezvények megrendezésére is kiválóan alkalmas rendezvényterem-együttes összesen 22 termével kínál változatos, igényekhez alkalmazkodó helyszínt konferenciáknak, hangversenyeknek vagy akár termék- és divatbemutatóknak is, luxus kivitelben.

Konferencia-helyszín exkluzív kivitelben

Exkluzív konferencia-helyszín Budapesten – a Boscolo Hotel-ben!

A rendezvényhelyszínt fényűző pompa és elegancia jellemzi, az idelátogatók már az épület vonalvezetésén is felfedezhetik, az olasz reneszánszt idéző eklektikus stílust, a belső terek kialakítása során pedig megcsodálhatják a modern kortárs építészet jegyeit, melyet annak a bravúros olasz tervezőcsapatnak köszönhetünk, akik, az egyedi Ferrari bemutatótermeket készítették. A Boscolo csoport egyik legrangosabb luxusszállodájával egységet alkotó konferenciaközpontban összesen 22 rendezvényterem található, amelyek közül jó néhány kombinálható és variálható a megrendelő igényeihez alkalmazkodva. Berendezésük az olasz design jellegzetes egyedülállóságát kívánják hirdetni.

 

 

A klasszikus és egyszerre modern kialakításnak köszönhetően a rendezvényközpont különböző típusú eseményeknek biztosít színvonalas helyszínt, legyen az eljegyzés - konferencia esetleg egy 10 fős magánjellegű találkozó– vagy épp egy 450 fős esküvő. Az ünnepi vacsorák, lakodalmak kivitelezéséhez kifejezetten ajánljuk a Roma szalont, mely főúri eleganciájával mindenki számára maradandó élményt fog nyújtani.

 

Budapesti konferenciahelyszínek luxus kivitelben - szállodával, szükség esetén szállással

A szálloda alsó szintjén találjuk a kényelmes fotelekkel berendezett tágas fogadócsarnokot. Korábban udvarként funkcionált, de az átalakítások során egy elképesztő látványt nyújtó üvegtetős megoldásban született újjá, így vált a szálloda fogadócsarnokává.

Az első emeleten helyezkedik el a bankett terem és a VIP Lounge, mely elsősorban sajtótájékoztatók, prezentációk kiváló helyszíneként szolgál. Ugyanezen a szinten 1 nagy – 80 fős termet találunk melyhez 3 db projektor továbbá 3 db vászon is tartozik - és 3 kisebb – egyenként 25-25 fő befogadására alkalmas - konferenciateremet, melyek közül kettő külön is leválasztható, ha kisebb összejövetel esetén vennék igénybe. A nagyterem további különlegessége, hogy ötméteres belmagasságának köszönhetően akár több autó kiállítását is megtudják oldani, ebben nyújt segítséget az teherlift. A konferenciaközpont szolgáltatásainak figyelembe vételével megrendezhetünk itt tréninget, értekezletet, de akár prezentációval egybekötött üzleti vacsorát is, hiszen a teljes technikai háttér – beépített hangosítás, projektor és vászon - biztosítása sem okoz akadályt. A terembérlés mellett az ügyfelek számára ruhatárat, őrzött - 600 személygépkocsi részére - parkolót, rendezvényszervező- tolmács- és hostess szolgáltatások is igénybe vehetők.

 

Amennyiben a professzionális szolgáltatások, káprázatos és exkluzív környezet elengedhetetlen a rendezvény sikeres lebonyolításához, kérje ajánlatunkat ide kattintva: Ajánlatkérés rendezvényhelyszínre

 

Amennyiben szeretne tovább nézelődni, megismerni termeinket és a lehetőségeket, bővebb információkért kattintson ide: exkluzív rendezvényhelyszín Budapest
Asztalfoglalás a Salon Étterembe

Salon Étterem Étlap

Salon Étterem Galéria

LEGFRISSEBB HÍREK


Gyógyvizek Magyarországon - Salon étterem

Magyarország alatt igazi kincs rejtőzik. Gyakorlatilag nincs olyan sík terület idehaza, ahol ha fúrnak, ne valamilyen összetételű termál víz bukkanjon elő. A jótékony hatásokra már az ókorban felfigyeltek. Az akkor magyarországi területen gyönyörű fürdők emelkedtek országszerte, ehhez pedig igazi fürdőkultúra formálódott, amely része volt gazdag és szegény ember életének egyaránt. A századok alatt bőven értek minket mindenféle fürdős hatások, amelyek mind a mai napig részei fürdőkultúránknak. 

Termálfürdők Budapest - Salon Restaurant

Nemzeti kincsre épült Magyarország. Budapest például az egyetlen a fővárosok vagy metropoliszok sokaságában, ahol száznál is több termálforrás és ezekre épülő kutak vannak. És ahol majdnem 50 olyan fürdő üzemel, ahol ma is ezekre a forrásokra alapoznak. A világelsőséget nem csak a geológiai adottságok bizonyítják, hanem például az is, hogy a gyógyfürdőjéről is híres Gellért Szállóban alakult meg 1937-ben a Nemzetközi Fürdőszövetség, amelynek örökös székhelyéül Budapestet választották. 

Esküvő és ünnepi parti luxus kivitelben

Hazánkban a szokások azt diktálják, hogy nyáron házasodjon az ifjú pár. Így a felmelegedés első tavaszi hullámaival beindul az esküvőszezon és meg sem áll az ősz beköszöntéig. Az anyakönyvi hivatalok egymás után rendezik meg a házasságkötési ceremóniákat, időpontot pedig gyakran már nem is lehet találni. A vesszőfutás azonban elkerülhető, és a nyugalom megfizethetetlen. Mi azt szeretnénk, ha egy pár legszebb ünnepe tényleg különleges lehetne. Így ha a jegyesek el tudnak szakadni a nyári tradícióktól, kapkodásmentes, emelkedett, elegáns ceremónia és minden igényt kielégítő esküvői parti lehet közös életük első közös óráinak emléke – a Világ Legszebb Kávéházában.  


További hírek >
Salon Restaurant TripAdvisor