Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés
| Szerző: Salon Restaurant

Exkluzív rendezvény- és konferencia-helyszín Budapesten - a New York Palotában

A New York Palota újjászületése a Boscolo cégcsoportnak köszönhetően hazánknak nem csak a Világ Legszebb Kávéházát, egy nagyszerű fine dining éttermet és egy pompás szállodát adott, de a cégek számára is megoldást kínál nagy befogadó képességű konferenciatermeivel. Az akár 300 fő feletti rendezvények megrendezésére is kiválóan alkalmas rendezvényterem-együttes összesen 22 termével kínál változatos, igényekhez alkalmazkodó helyszínt konferenciáknak, hangversenyeknek vagy akár termék- és divatbemutatóknak is, luxus kivitelben.

Konferencia-helyszín exkluzív kivitelben

Exkluzív konferencia-helyszín Budapesten – a Boscolo Hotel-ben!

A rendezvényhelyszínt fényűző pompa és elegancia jellemzi, az idelátogatók már az épület vonalvezetésén is felfedezhetik, az olasz reneszánszt idéző eklektikus stílust, a belső terek kialakítása során pedig megcsodálhatják a modern kortárs építészet jegyeit, melyet annak a bravúros olasz tervezőcsapatnak köszönhetünk, akik, az egyedi Ferrari bemutatótermeket készítették. A Boscolo csoport egyik legrangosabb luxusszállodájával egységet alkotó konferenciaközpontban összesen 22 rendezvényterem található, amelyek közül jó néhány kombinálható és variálható a megrendelő igényeihez alkalmazkodva. Berendezésük az olasz design jellegzetes egyedülállóságát kívánják hirdetni.

 

 

A klasszikus és egyszerre modern kialakításnak köszönhetően a rendezvényközpont különböző típusú eseményeknek biztosít színvonalas helyszínt, legyen az eljegyzés - konferencia esetleg egy 10 fős magánjellegű találkozó– vagy épp egy 450 fős esküvő. Az ünnepi vacsorák, lakodalmak kivitelezéséhez kifejezetten ajánljuk a Roma szalont, mely főúri eleganciájával mindenki számára maradandó élményt fog nyújtani.

 

Budapesti konferenciahelyszínek luxus kivitelben - szállodával, szükség esetén szállással

A szálloda alsó szintjén találjuk a kényelmes fotelekkel berendezett tágas fogadócsarnokot. Korábban udvarként funkcionált, de az átalakítások során egy elképesztő látványt nyújtó üvegtetős megoldásban született újjá, így vált a szálloda fogadócsarnokává.

Az első emeleten helyezkedik el a bankett terem és a VIP Lounge, mely elsősorban sajtótájékoztatók, prezentációk kiváló helyszíneként szolgál. Ugyanezen a szinten 1 nagy – 80 fős termet találunk melyhez 3 db projektor továbbá 3 db vászon is tartozik - és 3 kisebb – egyenként 25-25 fő befogadására alkalmas - konferenciateremet, melyek közül kettő külön is leválasztható, ha kisebb összejövetel esetén vennék igénybe. A nagyterem további különlegessége, hogy ötméteres belmagasságának köszönhetően akár több autó kiállítását is megtudják oldani, ebben nyújt segítséget az teherlift. A konferenciaközpont szolgáltatásainak figyelembe vételével megrendezhetünk itt tréninget, értekezletet, de akár prezentációval egybekötött üzleti vacsorát is, hiszen a teljes technikai háttér – beépített hangosítás, projektor és vászon - biztosítása sem okoz akadályt. A terembérlés mellett az ügyfelek számára ruhatárat, őrzött - 600 személygépkocsi részére - parkolót, rendezvényszervező- tolmács- és hostess szolgáltatások is igénybe vehetők.

 

Amennyiben a professzionális szolgáltatások, káprázatos és exkluzív környezet elengedhetetlen a rendezvény sikeres lebonyolításához, kérje ajánlatunkat ide kattintva: Ajánlatkérés rendezvényhelyszínre

 

Amennyiben szeretne tovább nézelődni, megismerni termeinket és a lehetőségeket, bővebb információkért kattintson ide: exkluzív rendezvényhelyszín Budapest
Asztalfoglalás a Salon Étterembe

Salon Étterem Étlap

Salon Étterem Galéria

LEGFRISSEBB HÍREK


Elegáns partnertalálkozó helyszín Budapest - Ismerje meg a leggyönyörűbb helyszínt!

A sikeres vállalatok üzletei folyamatainak elengedhetetlen eszköze, az elegáns helyszínen megrendezett partnertalálkozó céges rendezvények. Bemutatjuk, hogy miért a Salon Étterem a legjobb elegáns partnertalálkozó helyszín Budapesten!

Budapest legjobb étterme címet nyert a Salon Restaurant - a Magyar Konyha Gasztromagazin kiváalsztása során éttermünket szavazta meg a legjobb budapesti étteremnek!

Budapest legjobb éttermét kereste a Magyar Konyha Gasztromagazin 2016-ban is. A listát kiadványukban 2016. decemberében közölték, amely az első 10 legjobb budapesti éttermet (is) tartalmazza. Hatalmas megtiszteltetés, hogy éttermünk, a Salon Restaurant nyerte el az első helyezést – és gratulálunk a lista többi kiváló éttermének is.

Hogy készülnek a gasztronómiai élményt nyújtó fogások? Tekintsen be a kulisszák mögé: bemutatjuk konyhánkat és csapatunkat!

Ahogy mondani szokás, minden sikeres ember mögött egy kiváló csapat áll… Így igaz ez kiváló chefünkre, Wolf Andrásra is. De gondolkodott már azon, hogy készülnek a gasztronómiai különlegességek? Alábbi cikkünkben betekintést engedünk konyhánk mindennapjaiba!


További hírek >
Salon Restaurant TripAdvisor