Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés
| Szerző: Salon Restaurant

Elegáns üzleti vacsora Budapest szívében – mi a titka a sikeres üzleti életnek?

Az üzleti élet egyik legfontosabb és legmeghatározóbb eszköze a kiváló kommunikációs képesség, a kapcsolatépítés, kapcsolati tőke – amelynek építéséhez, fejlesztéséhez az egyik legkiválóbb módszer az üzleti vacsora, hiszen itt a személyes kontakton át, a közös gasztronómiai élmény támogatja a sikeres üzletkötést.

Üzleti élet a nagyvárosban - az üzleti vacsora fontossága, sikerének titka Budapesten

Érdemes minden alkalmat megragadni, legyen ez reggeli, ebéd vagy vacsora. Az üzleti életet az ismeretségek tartják mozgásban ezért a cégvezetők által szervezett vacsora célja a kifogástalan ételek elfogyasztása mellett az, hogy a két vállalkozás közötti együttműködést elősegítsék, megismerjék partnerünk személyiségét, gondolkodás módját. Főleg a kapcsolatépítés kezdeti fázisában lehet fontos ez az esemény, hiszen ekkor főként apró gesztusokon múlik, hogy a cég számára előnyős szerződés aláírásra kerül-e – ezen pedig egy megfelelően megszervezett és lebonyolított vacsora akár kulcsfontosságú is lehet.

 

 

 

Mi kell a jó üzleti vacsorához? - Teendők a meghívás előtt

Az étterem kiválasztása kulcsfontosságú - hiszen partner ez alapján is megítélésre kerül. Választása, mint „előrejelzés” szolgál a későbbi együttműködés várható minőségéről. Fontos tényező, hogy már kipróbált helyen találkozzanak az üzletfelek. Célszerű ízléses, nyugodt hangulatú étteremben asztalt foglaltatni. Ha korábban még nem volt lehetőség meggyőződni a választott hely minőségéről, akkor a tárgyalás előtt néhány nappal ennek eleget kell tenni. A Salon Restaurantban munkatársaink kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy Vendégeink mindig a legkiemelkedőbb szolgáltatást kapják, miközben zavartalanul élvezhetik a gasztronómiai különlegességeket és egymás társaságát.

 

Üzleti vacsora etikett – a bevezető beszélgetést is segíti a pompás helyszín

Az üzleti etikett szerint a bevezető beszélgetés alapvető és legbiztonságosabb témakörei az időjárás, sport, egészséges életmód, gazdasági helyzet és a Salon étterem esetében maga a helyszín is, hiszen a gasztronómia szerelmeseinek nemcsak, hogy egyedülálló, emlékezetes élményekkel kedvezhetünk, de a színvonalas kiszolgálás és luxus környezet befolyásolhatja tárgyalásunk kimenetelét is. A Salon Restaurant életében elsődleges, hogy a kiváló ételek elkészítése során autentikus forrásból származó minőségi magyar alapanyagokból készült ételek kerüljenek felszolgálásra – az épület jellegzetességei és történelme pedig kiváló lehetőséget biztosít a bevezető beszélgetésre.

 

Miért a Salon Restaurant, ha üzleti vacsora helyszínről beszélünk?

Az olasz művészet magyarországi nagyköveteként is számon tartott New York Palotában található Salon étterem exkluzív, színvonalas vacsora helyszínként, elhivatott, hogy az üzleti életben is pompás eleganciával és enteriőrrel megteremtett hangulatban fogadja vendégeit. Az étterem adottságai, sokszínűsége és előkelő hangulata alkalmassá teszi a helyszínt a tökéletes és eredményes üzleti vacsora lebonyolításához. Az épület bámulatos szépsége az étkezés öröme és a művészetben való gyönyörködtetés különleges egységet élményt nyújt.

 

Ha üzleti vacsora helyszínt keres Budapesten, a belváros szívében várja a Salon Restaurant őrzött parkolóval, csendes környezettel.

 

Felkeltettük az érdeklődését? Foglaljon asztalt a Salon étterembe ide kattintva: Asztalfoglalás a Salon étterembe
Asztalfoglalás a Salon Étterembe

Salon Étterem Étlap

Salon Étterem Galéria

LEGFRISSEBB HÍREK


Elegáns partnertalálkozó helyszín Budapest - Ismerje meg a leggyönyörűbb helyszínt!

A sikeres vállalatok üzletei folyamatainak elengedhetetlen eszköze, az elegáns helyszínen megrendezett partnertalálkozó céges rendezvények. Bemutatjuk, hogy miért a Salon Étterem a legjobb elegáns partnertalálkozó helyszín Budapesten!

Budapest legjobb étterme címet nyert a Salon Restaurant - a Magyar Konyha Gasztromagazin kiváalsztása során éttermünket szavazta meg a legjobb budapesti étteremnek!

Budapest legjobb éttermét kereste a Magyar Konyha Gasztromagazin 2016-ban is. A listát kiadványukban 2016. decemberében közölték, amely az első 10 legjobb budapesti éttermet (is) tartalmazza. Hatalmas megtiszteltetés, hogy éttermünk, a Salon Restaurant nyerte el az első helyezést – és gratulálunk a lista többi kiváló éttermének is.

Hogy készülnek a gasztronómiai élményt nyújtó fogások? Tekintsen be a kulisszák mögé: bemutatjuk konyhánkat és csapatunkat!

Ahogy mondani szokás, minden sikeres ember mögött egy kiváló csapat áll… Így igaz ez kiváló chefünkre, Wolf Andrásra is. De gondolkodott már azon, hogy készülnek a gasztronómiai különlegességek? Alábbi cikkünkben betekintést engedünk konyhánk mindennapjaiba!


További hírek >
Salon Restaurant TripAdvisor