Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Salon étterem - fine dining étterem Budapesten

 

 

A Salon Étterem fine dining étteremként 2010 tavaszán nyitotta meg kapuit a Boscolo Budapest szállodában. A New York Palota századfordulós, a boldog békeidők hangulatát megőrző eleganciája, modern enteriőrrel párosul, így alkotva azzal harmóniát. Az étterem vezető séfje Wolf András, az „Esszenciális Magyar Gasztronómia” egyik megálmodója, főként a tradicionális magyar ételek megújítására helyezi a hangsúlyt. Tapasztalja meg Ön is az ízek kavalkádját fine dining éttermünkben, Budapesten!

 

Fine dining, és ami mögötte rejlik...

A fine dining kifejezés az ún. „jó étkezésre” utal, ám ettől sokkal több rejlik az elnevezés mögött... A műfaj rajongói számára nem kell bemutatnunk jellegzetességeit, de ételkülönlegességeink mindenki számára tartogatnak élvezeteket. És hogy mire számíthat Kedves Vendégünk fine dining éttermünkbe?

 

A Salon Étteremben különféle menüsorokból választhatnak, ízlésüknek megfelelően. A menüsorok mindegyike az ételek tökéletes, művészien kidolgozott összhangjáról híres - az ízek, a színek és a formák tökéletes találkozása egy egészen új, merész világot nyit meg Vendégünk előtt. Éppen ezért, éttermünkben a menüsorokat komplexen ajánljuk.

Ahogy kiválasztotta az Önnek szimpatikus menüsort, séfjeink a konyhában nekilátnak a műalkotás elkészítésének: hiszen a fine dining jelentősége a részletekben és a precizitásban rejlik. Ez ugyanis a gasztronómiai világ művészeti vonala, s a különlegességek megálmodói, a művészek a Salon Étterem Budapest séfjei. 

 

Fine dining étterem, ahogy a vendég látja...

Amikor az elkészült alkotás a Vendég elé kerül, ez több lépésben, több fogáson keresztül valósul meg, s ez általában 6-8 adag ételt jelent kezdve az előételtől egészen a desszertig, majd a borsor végig kóstolása koronázza meg a gasztronómiai élmények forgatagát.

Az ételek egytől egyig művészi pontossággal kerülnek megtervezésre és elkészítésre fine dining éttermünkben, és tökéletes összhangot alkotva nyújtanak élményt Vendégeink számára.

Mindezek következtében vendégeink kulináris élményekkel gazdagodva, jóleső telítettség érzéssel, és könnyed örömökkel távoznak éttermünkből.

 

Fine dining étterem: az ízek, a színek és a formák ötvözése egy elegáns vacsora keretében...

...Talán így jellemezhetnénk leginkább az étterem mindennapjait Budapesten.

A tökéletes fine dining hatása ugyanis nem csak az ízekben rejlik! A látvány legalább olyan szerepet játszik az étkezések során, mint az ízlelés. A fine dining fogások mindegyike éppen ezért úgy kerül kialakításra, hogy az a tányéron, önmagában is egy művészeti alkotást eredményez. Az ételek megtervezésétől kezdve a tálalásig Wolf András és Fekete Antonio keze munkáját dicsérik, akik szenvedélyesen alkotnak újabb és újabb különlegességeket Vendégeink örömére!

 

 

Célunk, hogy vendégeinket elbűvöljük, és megörvendeztessük gasztronómiai különlegességeinkkel!

 

A fine dining a gasztronómia azon művészete, mely örömöt okoz a vendégeknek és az alkotóknak egyaránt!

 

Győződjön meg róla személyesen, látogasson el hozzánk!

Foglaljon asztalt éttermünkbe, és hagyja, hogy elbűvöljük Önt ezzel a csodás élménnyel! 

 


címkék: Kávéház




Asztalfoglalás a Salon Étterembe

Salon Étterem Étlap

Salon Étterem Galéria





LEGFRISSEBB HÍREK


Esküvő és ünnepi parti luxus kivitelben

Hazánkban a szokások azt diktálják, hogy nyáron házasodjon az ifjú pár. Így a felmelegedés első tavaszi hullámaival beindul az esküvőszezon és meg sem áll az ősz beköszöntéig. Az anyakönyvi hivatalok egymás után rendezik meg a házasságkötési ceremóniákat, időpontot pedig gyakran már nem is lehet találni. A vesszőfutás azonban elkerülhető, és a nyugalom megfizethetetlen. Mi azt szeretnénk, ha egy pár legszebb ünnepe tényleg különleges lehetne. Így ha a jegyesek el tudnak szakadni a nyári tradícióktól, kapkodásmentes, emelkedett, elegáns ceremónia és minden igényt kielégítő esküvői parti lehet közös életük első közös óráinak emléke – a Világ Legszebb Kávéházában.  

Salon Étterem legújabb étlapja

Beköszöntött a nyár a New York Palota Salon Éttermébe. Új étlappal várják a vendégeket, amelyen eddig nem ismert ízkombinációkkal is találkozhatunk. A rengeteg bogyós-, erdei valamint tavaszi gyümölcs, a friss zöldségek elkészítésének újragondolása mellett természetesen a húsimádók sem csalódnak. Wolf András chef és csapata ismét megörvendezteti a magas fokú, esszenciális magyar gasztronómia rajongóit, és mint mindig, az édesszájúakra is gondoltak.

Minden a koktélokról

A koktélok nem a modern világ felfedezettjei. És bár országunkban viszonylag későn jelentek meg, szinte minden színvonalasabb bárban vagy étteremben élvezhetjük a különböző összetevők harmóniáját. A koktélok divatosak, finomak és egyik-másik igazán különleges formában mutatkozik meg nekünk.


További hírek >
Salon Restaurant TripAdvisor