
A nyár még nem fejeződött be, legalábbis a Salon Étteremben biztos nem. A legfrissebb étlap alapján úgy tűnik, a föld még ontja magából a forró évszak kincseit, Wolf András séf és csapata pedig nem hagyja veszendőbe jutni ezeket. Az új fogásoknál a nem túl megterhelő halak, gombák, gyümölcsök jelennek meg, sokszor fanyar és savanykás ízekkel kiegészítve. Az ősz melegnek ígérkezik, így ezek az alkotások igen jól esik majd bárkinek, aki nem csak a vonalaira szeretne vigyázni, de a kellemes teltség érzetét jobban kedveli a megterhelő jóllakottságnál.
A húskedvelők továbbra is megtalálják a kínálatban a libamájat, a galambmellet, a bárányt és a magyartarka hátszínt, a halkedvelők pedig dúskálhatnak a vizek adta gasztronómiai örömökben, kívánságuk szerint pisztráng, sügér és vörösmárna is kerülhet a tányérra. A vegetáriánus menü egy új levessel bővült, amely a vegán konyha követőit kényezteti.
Beszéljenek helyettünk a képek: