Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés
| Szerző: Salon Restaurant

Nyárias könnyedséggel az őszbe - Harmónia a luxus és az elegancia jegyében a Salon Étteremben

Új étlappal várja vendégeit a New York Palota Salon Étterme, amely egyelőre nem mondott le a légiesen könnyű, friss, nyárias ízekről. Hiába közelít az ősz, Wolf András séf és csapata végtelen kreativitással alkotja a legfinomabb fine dining fogásokat - a harsány, ropogós, kissé fanyar ízeket előtérbe helyezve. Szokás szerint a húskedvelők sem csalódnak, az édesszájú vendégek pedig készüljenek arra, hogy egy desszerttel biztos nem érik be.

Salon étterem - új étlap

A nyár még nem fejeződött be, legalábbis a Salon Étteremben biztos nem. A legfrissebb étlap alapján úgy tűnik, a föld még ontja magából a forró évszak kincseit, Wolf András séf és csapata pedig nem hagyja veszendőbe jutni ezeket. Az új fogásoknál a nem túl megterhelő halak, gombák, gyümölcsök jelennek meg, sokszor fanyar és savanykás ízekkel kiegészítve. Az ősz melegnek ígérkezik, így ezek az alkotások igen jól esik majd bárkinek, aki nem csak a vonalaira szeretne vigyázni, de a kellemes teltség érzetét jobban kedveli a megterhelő jóllakottságnál.

A húskedvelők továbbra is megtalálják a kínálatban a libamájat, a galambmellet, a bárányt és a magyartarka hátszínt, a halkedvelők pedig dúskálhatnak a vizek adta gasztronómiai örömökben, kívánságuk szerint pisztráng, sügér és vörösmárna is kerülhet a tányérra. A vegetáriánus menü egy új levessel bővült, amely a vegán konyha követőit kényezteti.

Beszéljenek helyettünk a képek:

 

      
Asztalfoglalás a Salon Étterembe

Salon Étterem Étlap

Salon Étterem Galéria

LEGFRISSEBB HÍREK


Nyugat Bár - Salon Restaurant

A félhomályba burkolózó, emeleti bárhelyiség az egyik legkellemesebb a New York Palota helyiségei közül. Innen rá lehet látni a Salon Étteremre, a New York Kávéház egy részére, és a hotel lobbyjára is, kellemesen lehet nézelődni, kávézni, egy jót ebédelni vagy vacsorázni, élvezni a zongoraszót és a figyelmet. Ehhez a nyugalomhoz azonban rengeteg viszontagságon ment keresztül a Nyugat Bár, megpróbáltatásai még a múlt században kezdődtek.

Levesek - Salon Étterem

Egészséges életmódunk elengedhetetlen része a leves. Laktató, gazdag, és ha beleássuk magunkat a leves receptek sokaságába, minden napra találhatunk kedvünkre valót. Sokban segíthet megtartani a vonalainkat, ha tisztában vagyunk azzal, mivel tudjuk kalóriaszegényebbé, ám nem kevésbé finommá és laktatóvá varázsolni az egyik legváltozatosabb fogásunkat.

Étterem Budapest - libamáj

A libamáj igen hosszú múltra tekint vissza, és az évezredek alatt sem veszített népszerűségéből. Igazi luxusfogásnak minősül - na nem csak a különleges íze és állaga, hanem a benne rejlő rendkívül jó hatású összetevők miatt is. Magyarországon hungarikum, de természetesen a világ más tájain is előszeretettel fogyasztják.


További hírek >
Salon Restaurant TripAdvisor