Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Könnyed ölelés a nyári forróságban - Friss fine dining kompozíciók a Salon Étteremben!

Beköszöntött a nyár a New York Palota Salon Éttermébe. Új étlappal várják a vendégeket, amelyen eddig nem ismert ízkombinációkkal is találkozhatunk. A rengeteg bogyós-, erdei valamint tavaszi gyümölcs, a friss zöldségek elkészítésének újragondolása mellett természetesen a húsimádók sem csalódnak. Wolf András chef és csapata ismét megörvendezteti a magas fokú, esszenciális magyar gasztronómia rajongóit, és mint mindig, az édesszájúakra is gondoltak.

Salon Étterem legújabb étlapja

 

Színkavalkád, ízharmónia és újdonság. Ezek jellemzik leginkább a Salon Étterem legújabb étlapjára felkerült ételeket. Wolf András chef és csapata a legnagyobb kreativitással varázsolja a vendégek tányérjára a legfrissebb, szezonális zöldségek, saláták, fűszernövények, hajtások, vörös, erdei- és tavaszi gyümölcsök kombinációit. Nem csak megjelenésükben, ízükben is magukban hordozzák a nyarat, és bár azok sem maradnak éhen, akik húsimádónak vallják magukat: továbbra is választható a libamáj, a mangalicatarja, a gyöngytyúkcomb, a ponty és a pisztráng is. A köretek és már néhány főétel is zsenge zöldség, gyümölcs és salátaféle, a gondtalan nyár minden ígéretével.

 

 

Ízelítő a legújabb fogásokból:

 

Molnár János algás kecskesajtja

 

 

Paradicsomleves eperrel és rizzsel

 

 

Őzgerinc lencsével és almás zellerrel

 

 

Cékla bogyósgyümölccsel és zabbal

 
Asztalfoglalás a Salon Étterembe

Salon Étterem Étlap

Salon Étterem Galéria

LEGFRISSEBB HÍREK


Gyógyvizek Magyarországon - Salon étterem

Magyarország alatt igazi kincs rejtőzik. Gyakorlatilag nincs olyan sík terület idehaza, ahol ha fúrnak, ne valamilyen összetételű termál víz bukkanjon elő. A jótékony hatásokra már az ókorban felfigyeltek. Az akkor magyarországi területen gyönyörű fürdők emelkedtek országszerte, ehhez pedig igazi fürdőkultúra formálódott, amely része volt gazdag és szegény ember életének egyaránt. A századok alatt bőven értek minket mindenféle fürdős hatások, amelyek mind a mai napig részei fürdőkultúránknak. 

Termálfürdők Budapest - Salon Restaurant

Nemzeti kincsre épült Magyarország. Budapest például az egyetlen a fővárosok vagy metropoliszok sokaságában, ahol száznál is több termálforrás és ezekre épülő kutak vannak. És ahol majdnem 50 olyan fürdő üzemel, ahol ma is ezekre a forrásokra alapoznak. A világelsőséget nem csak a geológiai adottságok bizonyítják, hanem például az is, hogy a gyógyfürdőjéről is híres Gellért Szállóban alakult meg 1937-ben a Nemzetközi Fürdőszövetség, amelynek örökös székhelyéül Budapestet választották. 

Esküvő és ünnepi parti luxus kivitelben

Hazánkban a szokások azt diktálják, hogy nyáron házasodjon az ifjú pár. Így a felmelegedés első tavaszi hullámaival beindul az esküvőszezon és meg sem áll az ősz beköszöntéig. Az anyakönyvi hivatalok egymás után rendezik meg a házasságkötési ceremóniákat, időpontot pedig gyakran már nem is lehet találni. A vesszőfutás azonban elkerülhető, és a nyugalom megfizethetetlen. Mi azt szeretnénk, ha egy pár legszebb ünnepe tényleg különleges lehetne. Így ha a jegyesek el tudnak szakadni a nyári tradícióktól, kapkodásmentes, emelkedett, elegáns ceremónia és minden igényt kielégítő esküvői parti lehet közös életük első közös óráinak emléke – a Világ Legszebb Kávéházában.  


További hírek >
Salon Restaurant TripAdvisor