Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Könnyed ölelés a nyári forróságban - Friss fine dining kompozíciók a Salon Étteremben!

Beköszöntött a nyár a New York Palota Salon Éttermébe. Új étlappal várják a vendégeket, amelyen eddig nem ismert ízkombinációkkal is találkozhatunk. A rengeteg bogyós-, erdei valamint tavaszi gyümölcs, a friss zöldségek elkészítésének újragondolása mellett természetesen a húsimádók sem csalódnak. Wolf András chef és csapata ismét megörvendezteti a magas fokú, esszenciális magyar gasztronómia rajongóit, és mint mindig, az édesszájúakra is gondoltak.

Salon Étterem legújabb étlapja

 

Színkavalkád, ízharmónia és újdonság. Ezek jellemzik leginkább a Salon Étterem legújabb étlapjára felkerült ételeket. Wolf András chef és csapata a legnagyobb kreativitással varázsolja a vendégek tányérjára a legfrissebb, szezonális zöldségek, saláták, fűszernövények, hajtások, vörös, erdei- és tavaszi gyümölcsök kombinációit. Nem csak megjelenésükben, ízükben is magukban hordozzák a nyarat, és bár azok sem maradnak éhen, akik húsimádónak vallják magukat: továbbra is választható a libamáj, a mangalicatarja, a gyöngytyúkcomb, a ponty és a pisztráng is. A köretek és már néhány főétel is zsenge zöldség, gyümölcs és salátaféle, a gondtalan nyár minden ígéretével.

 

 

Ízelítő a legújabb fogásokból:

 

Molnár János algás kecskesajtja

 

 

Paradicsomleves eperrel és rizzsel

 

 

Őzgerinc lencsével és almás zellerrel

 

 

Cékla bogyósgyümölccsel és zabbal

 
Asztalfoglalás a Salon Étterembe

Salon Étterem Étlap

Salon Étterem Galéria

LEGFRISSEBB HÍREK


Minden a koktélokról

A koktélok nem a modern világ felfedezettjei. És bár országunkban viszonylag későn jelentek meg, szinte minden színvonalasabb bárban vagy étteremben élvezhetjük a különböző összetevők harmóniáját. A koktélok divatosak, finomak és egyik-másik igazán különleges formában mutatkozik meg nekünk.

éttermi etikett

A legtöbb ember éltében eljön a pillanat, hogy egy elegáns helyen kell megjelennie. Vagy ünnepi esemény, vagy üzleti találkozó miatt, de az is lehet, hogy csak magát akarja kényeztetni valaki azzal, hogy megenged magának egy luxusvacsorát például a kedvese társaságában. Az elegánsabb éttermekben azonban összetettebb az asztalok megjelenése is, a megterített asztal sokszínűsége azonban zavart és kényelmetlen pillanatokat okozhat. Pedig az asztalig még el sem jutottunk. Csak megérkeztünk. 

Salon étterem - Műcsarnok

Ha valaki turistáskodik egy idegen városban, érthetően szeretné a legtöbb élményt átélni, amit csak lehetséges, legyen szó látványosságokról vagy kulináris élvezetekről. És persze követhetjük az útikalauzok javaslatait, de a nagyobb látnivalók mellett akadnak egyéb, ám nem kisebb szépségek is. Kiválasztottunk öt épületet, amit érdemes alaposabban is megismerni, ha van egy-két szabad napunk, és Budapest pesti oldalán szeretnénk kikapcsolódni. 


További hírek >
Salon Restaurant TripAdvisor