Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Könnyed ölelés a nyári forróságban - Friss fine dining kompozíciók a Salon Étteremben!

Beköszöntött a nyár a New York Palota Salon Éttermébe. Új étlappal várják a vendégeket, amelyen eddig nem ismert ízkombinációkkal is találkozhatunk. A rengeteg bogyós-, erdei valamint tavaszi gyümölcs, a friss zöldségek elkészítésének újragondolása mellett természetesen a húsimádók sem csalódnak. Wolf András chef és csapata ismét megörvendezteti a magas fokú, esszenciális magyar gasztronómia rajongóit, és mint mindig, az édesszájúakra is gondoltak.

Salon Étterem legújabb étlapja

 

Színkavalkád, ízharmónia és újdonság. Ezek jellemzik leginkább a Salon Étterem legújabb étlapjára felkerült ételeket. Wolf András chef és csapata a legnagyobb kreativitással varázsolja a vendégek tányérjára a legfrissebb, szezonális zöldségek, saláták, fűszernövények, hajtások, vörös, erdei- és tavaszi gyümölcsök kombinációit. Nem csak megjelenésükben, ízükben is magukban hordozzák a nyarat, és bár azok sem maradnak éhen, akik húsimádónak vallják magukat: továbbra is választható a libamáj, a mangalicatarja, a gyöngytyúkcomb, a ponty és a pisztráng is. A köretek és már néhány főétel is zsenge zöldség, gyümölcs és salátaféle, a gondtalan nyár minden ígéretével.

 

 

Ízelítő a legújabb fogásokból:

 

Molnár János algás kecskesajtja

 

 

Paradicsomleves eperrel és rizzsel

 

 

Őzgerinc lencsével és almás zellerrel

 

 

Cékla bogyósgyümölccsel és zabbal

 
Asztalfoglalás a Salon Étterembe

Salon Étterem Étlap

Salon Étterem Galéria

LEGFRISSEBB HÍREK


Nyugat Bár - Salon Restaurant

A félhomályba burkolózó, emeleti bárhelyiség az egyik legkellemesebb a New York Palota helyiségei közül. Innen rá lehet látni a Salon Étteremre, a New York Kávéház egy részére, és a hotel lobbyjára is, kellemesen lehet nézelődni, kávézni, egy jót ebédelni vagy vacsorázni, élvezni a zongoraszót és a figyelmet. Ehhez a nyugalomhoz azonban rengeteg viszontagságon ment keresztül a Nyugat Bár, megpróbáltatásai még a múlt században kezdődtek.

Levesek - Salon Étterem

Egészséges életmódunk elengedhetetlen része a leves. Laktató, gazdag, és ha beleássuk magunkat a leves receptek sokaságába, minden napra találhatunk kedvünkre valót. Sokban segíthet megtartani a vonalainkat, ha tisztában vagyunk azzal, mivel tudjuk kalóriaszegényebbé, ám nem kevésbé finommá és laktatóvá varázsolni az egyik legváltozatosabb fogásunkat.

Étterem Budapest - libamáj

A libamáj igen hosszú múltra tekint vissza, és az évezredek alatt sem veszített népszerűségéből. Igazi luxusfogásnak minősül - na nem csak a különleges íze és állaga, hanem a benne rejlő rendkívül jó hatású összetevők miatt is. Magyarországon hungarikum, de természetesen a világ más tájain is előszeretettel fogyasztják.


További hírek >
Salon Restaurant TripAdvisor