A Salon Étterem működéséért, a felszolgált étel- és italkülönlegességek kiváló minőségéért Szabó Csaba éttermi igazgató kollégánk felel.
Ahogy mondani szokás: „Minden sikeres ember mögött egy jó csapat áll”. Éttermünkben elhivatott szakember gárda segíti Wolf András munkáját. Az Ön elé kerülő fogások kiváló szakemberek munkáját dicséri.
A Salon Étterem működéséért, a felszolgált étel- és italkülönlegességek kiváló minőségéért Szabó Csaba éttermi igazgató kollégánk felel.
Wolf András, a Salon Étterem Executive Chef-je gondoskodik az Ön elé kerülő ételkülönlegességek harmóniájáról. Szakértelmével és tapasztalatával olyan egységet teremt a különböző és szerteágazó egységek között, amely biztosítja és szavatolja, hogy a vendégek teljes elégedettséggel távozzanak!
A Salon Étteremben felszolgált kiváló minőségű borok kiválasztásáról Árva István sommelier gondoskodik.
A félhomályba burkolózó, emeleti bárhelyiség az egyik legkellemesebb a New York Palota helyiségei közül. Innen rá lehet látni a Salon Étteremre, a New York Kávéház egy részére, és a hotel lobbyjára is, kellemesen lehet nézelődni, kávézni, egy jót ebédelni vagy vacsorázni, élvezni a zongoraszót és a figyelmet. Ehhez a nyugalomhoz azonban rengeteg viszontagságon ment keresztül a Nyugat Bár, megpróbáltatásai még a múlt században kezdődtek.
Egészséges életmódunk elengedhetetlen része a leves. Laktató, gazdag, és ha beleássuk magunkat a leves receptek sokaságába, minden napra találhatunk kedvünkre valót. Sokban segíthet megtartani a vonalainkat, ha tisztában vagyunk azzal, mivel tudjuk kalóriaszegényebbé, ám nem kevésbé finommá és laktatóvá varázsolni az egyik legváltozatosabb fogásunkat.
A libamáj igen hosszú múltra tekint vissza, és az évezredek alatt sem veszített népszerűségéből. Igazi luxusfogásnak minősül - na nem csak a különleges íze és állaga, hanem a benne rejlő rendkívül jó hatású összetevők miatt is. Magyarországon hungarikum, de természetesen a világ más tájain is előszeretettel fogyasztják.