Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés
| Szerző: Salon Étterem

Esküvő és ünnepi parti luxus kivitelben

Hazánkban a szokások azt diktálják, hogy nyáron házasodjon az ifjú pár. Így a felmelegedés első tavaszi hullámaival beindul az esküvőszezon és meg sem áll az ősz beköszöntéig. Az anyakönyvi hivatalok egymás után rendezik meg a házasságkötési ceremóniákat, időpontot pedig gyakran már nem is lehet találni. A vesszőfutás azonban elkerülhető, és a nyugalom megfizethetetlen. Mi azt szeretnénk, ha egy pár legszebb ünnepe tényleg különleges lehetne. Így ha a jegyesek el tudnak szakadni a nyári tradícióktól, kapkodásmentes, emelkedett, elegáns ceremónia és minden igényt kielégítő esküvői parti lehet közös életük első közös óráinak emléke – a Világ Legszebb Kávéházában.

 

Esküvő és ünnepi parti luxus kivitelben

 

 

Esküvő – a kiszolgáltatottság érzése nélkül

 

A New York Kávéház és a Salon Étterem megoldást kínál azok számára, akik nem kívánnak részt venni a nyári esküvői versenyben. Természetesen állunk a jegyesek rendelkezésére a forró hónapokban is, a New York Kávéház mégis „időtlen”.

 

Az általunk rendezett ceremóniákat és ünnepi összejöveteleket nem befolyásolják az időjárás viszontagságai, a New York Palotában évszaktól függetlenül megrendezhető bármilyen ceremónia és lakodalom, legyen az szűk családi-baráti,

vagy egy nagyobb vendéglátást igénylő ünnepi esemény.

 

 

Különleges helyszín – különleges alkalmakra!

 

A méltó eseményhez méltó helyszínre is szükség van. A luxus miliő, az évszázados elegancia a New York Kávéház minden szegletében megtalálható, a pompa pedig áthatja az itt megtartott rendezvényeket is. A New York Kávéház a New York Palota századfordulós, a boldog békeidők hangulatát megőrző eleganciája modern enteriőrrel párosul, így alkotva azzal harmóniát. Hullámhegyekkel- és völgyekkel színesített történelme ellenére soha nem látott fényében tündököl. A márvánnyal, szobrokkal, arannyal, freskókkal díszített kávéházban méltóságteljes környezetben mondhatják ki a jegyesek a boldogító igent.

A New York Palota a Nagykörút egyik legjellegzetesebb, legimpozánsabb épülete. A 2011 óta pedig a „Világ Legszebb Kávéháza” címmel büszkélkedik, miután egy független szavazáson elnyerte ezt a megtisztelő elnevezést. Emellett a modern budapesti vendéglátás egyik vezető alkotó műhelye. Nemcsak a magyar gasztronómia megújításán, az „Esszenciális Magyar Gasztronómia” megalkotásán, de a nemzetközi gasztronómiai trendek követésében is az élen jár.

 

Az esküvői menü

 

 

Ha az ifjú pár eldöntötte, hogy e történelmi falakon belül vagy esetleg máshol kívánja ki hivatalosan is összekötni életét, de a partit a New York Palotában tartaná meg, a legkényesebb kérdésben kell döntésre jutniuk: ez pedig az esküvői menü.

 

 

Kollégáink természetesen ebben is a pár rendelkezésére állnak, hiszen többféle kínálatból is választhatnak, lévén szintén a New York Palotában működő Salon Étterem fine dining menüjével, valamint a New York Kávéház saját kínálatával tud hozzájárulni a vacsora kitűnőségéhez. A Salon Étterem nemzetközileg is elismert és megbecsült: 2014-ben minden jelentős és mértékadó étteremkalauzban szerepelt azon 10 legfontosabb éttermek között, amelyeket feltétlenül ki kell próbálni Budapesten. A különböző gasztronómiai sorrendekben pedig – hála Wolf András chefnek és csapatának - töretlenül halad felfelé.

 

 

Esküvőszervezés – a legjobb kezekben

 

A New York Kávéház nem csak eleganciájával vívta ki a vendégek elismerését, szolgáltatásaival már évek óta az élvonalban van a rendezvényszervezés minden szegmensében, többek között az esküvőszervezésben is. A lehetőségekről érdeklődni Tóth Márta kolléganőnknél telefonon a +36 1 88 66 134-es telefonszámon.

 

Aki már megfordult a New York Palotában, tisztában van azzal, hogy Budapesten szinte lehetetlen ennél elegánsabb rendezvényhelyszínt találni, ha pedig vendégként is eltöltött egy kis időt a patinás falak között, kétsége sem maradt afelől, hogy a szolgáltatások, a kínálat és lebonyolítás szintén párját ritkítja. Kollégáink több éves gyakorlattal rendelkeznek mind a vendéglátás, mint a rendezvényszervezés területén, így ha minket választ, élete legfontosabb óráinak lebonyolítását a legjobb kezekbe adja.

 

New York Kávéház

Budapest

Erzsébet körút 9-11.
Asztalfoglalás a Salon Étterembe

Salon Étterem Étlap

Salon Étterem Galéria

LEGFRISSEBB HÍREK


Nyugat Bár - Salon Restaurant

A félhomályba burkolózó, emeleti bárhelyiség az egyik legkellemesebb a New York Palota helyiségei közül. Innen rá lehet látni a Salon Étteremre, a New York Kávéház egy részére, és a hotel lobbyjára is, kellemesen lehet nézelődni, kávézni, egy jót ebédelni vagy vacsorázni, élvezni a zongoraszót és a figyelmet. Ehhez a nyugalomhoz azonban rengeteg viszontagságon ment keresztül a Nyugat Bár, megpróbáltatásai még a múlt században kezdődtek.

Levesek - Salon Étterem

Egészséges életmódunk elengedhetetlen része a leves. Laktató, gazdag, és ha beleássuk magunkat a leves receptek sokaságába, minden napra találhatunk kedvünkre valót. Sokban segíthet megtartani a vonalainkat, ha tisztában vagyunk azzal, mivel tudjuk kalóriaszegényebbé, ám nem kevésbé finommá és laktatóvá varázsolni az egyik legváltozatosabb fogásunkat.

Étterem Budapest - libamáj

A libamáj igen hosszú múltra tekint vissza, és az évezredek alatt sem veszített népszerűségéből. Igazi luxusfogásnak minősül - na nem csak a különleges íze és állaga, hanem a benne rejlő rendkívül jó hatású összetevők miatt is. Magyarországon hungarikum, de természetesen a világ más tájain is előszeretettel fogyasztják.


További hírek >
Salon Restaurant TripAdvisor