Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Díjaink

Díjaink
  • Boscolo Budapest – Magyarország Legszebb Lakosztálya, a World Travel Awards díja 2015-ben

 

  • Boscolo Budapest – Az Év Szállodája 2013-ban a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége díja

 

  • 2013-ban a Boscolo Budapest az Év Szállodája a The Traveller Magazine díja

 

  • A Boscolo Budapest Hotel a Travelers’ Choice díj nyertese luxus kategóriában a TripAdvisor szavazatai alapján

 

  •  A Boscolo Budapest, a New York Kávézó és a Salon Étterem 2013-ban Budapest és Magyarország legjobbjai

 

  •  A Kompas Touristik International (Jet2Holidays) minőségi díjának a nyertese a Boscolo Budapest

 

  • A Boscolo Budapest díjai a XVI. Magyar Ingatlanfejlesztési Pályázatból 2014-ben:
    • 1. helyezet örökség kategóriában
    • 1. helyezet hotel kategóriában
    • 1. helyezés a jelöltek szavazatai alapján
    • 2. helyezést ért el a New York Palota

 

  • A U City Guide szerint a New York Kávézó a Világ legszebb Kávéháza 2011-ben és 2012-ben

 

  •  A New York Kávézó a Budapest Brand díj nyertese 2014-ben a Budapest General Assembly alapján

 

  • A Salon Éttermet 16 ponttal jutalmazta a Gault & Millau 2013-ban  (=2 szakácssapka)

 

  •  Az Év Legprogresszívebb Konyhája díj nyertese a Salon Étterem 2013-ban

 

  • 2014-ben a Salon Étterem a SIRHA Budapest Desszert Versenyén 1. helyezést nyert el

 


címkék:




Asztalfoglalás a Salon Étterembe

Salon Étterem Étlap

Salon Étterem Galéria





LEGFRISSEBB HÍREK


Levesek - Salon Étterem

Egészséges életmódunk elengedhetetlen része a leves. Laktató, gazdag, és ha beleássuk magunkat a leves receptek sokaságába, minden napra találhatunk kedvünkre valót. Sokban segíthet megtartani a vonalainkat, ha tisztában vagyunk azzal, mivel tudjuk kalóriaszegényebbé, ám nem kevésbé finommá és laktatóvá varázsolni az egyik legváltozatosabb fogásunkat.

Étterem Budapest - libamáj

A libamáj igen hosszú múltra tekint vissza, és az évezredek alatt sem veszített népszerűségéből. Igazi luxusfogásnak minősül - na nem csak a különleges íze és állaga, hanem a benne rejlő rendkívül jó hatású összetevők miatt is. Magyarországon hungarikum, de természetesen a világ más tájain is előszeretettel fogyasztják.

Tészta ételek a Salon Restaurant étlapján

Bár szokás a tésztákat az olaszokhoz kötni, ez a ma már világszerte népszerű étel mégsem olasz vívmány. Kínából származik, bár tény, hogy az olaszoknak is volt közük ahhoz, hogy Kínában megjelent a búza. Addig ugyanis a kínaiak kölesből és egyéb terményből, például rizsből készítették a saját tésztájukat, a pinget. Miután megismerték a római őrlési technikát, a malomkövet, egyre többfelé használták fel a búzát a tésztákhoz. De hogy a bolognai spagetti sem olasz találmány? Ennek is megvan a története.   


További hírek >
Salon Restaurant TripAdvisor