Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Így dolgozik Wolf András és csapata – nyerjen betekintést konyhánk mindennapjaiba, és fine dining fogásaink elkészültének titkaiba!

Ahogy mondani szokás, minden sikeres ember mögött egy kiváló csapat áll… Így igaz ez kiváló chefünkre, Wolf Andrásra is. De gondolkodott már azon, hogy készülnek a gasztronómiai különlegességek? Alábbi cikkünkben betekintést engedünk konyhánk mindennapjaiba!

Hogy készülnek a gasztronómiai élményt nyújtó fogások? Tekintsen be a kulisszák mögé: bemutatjuk konyhánkat és csapatunkat!

A fine dining, azaz a “jó étkezés” – kiváló minőségű, friss alapanyagokból

 

Hogy mitől nyújtanak fogásaink minden Vendégünk számára különleges gasztronómiai élményt? Chefünk, Wolf András szaktudása és szenvedélye természetesen elengedhetetlen ennek eléréséhez, de ugyan úgy kiemelt szerepet játszanak a kiváló minőségű, első osztályú friss alapanyagok is.

 

Konyhánkban nem használunk szárított vagy éppen fagyasztott termékeket. Ahogy a képen is látható, munkatársaink gondoskodása a fűszernövényekre is kiterjed, amelyek így teljes zamatukkal tudják támogatni az elkészült étel ízét!

 

A kiváló minőséghez hozzá tartozik az állandóság is. A Salon Restaurant igen neves, minőségi termékeket forgalmazó cégekkel áll partnerviszonyba, akik beszállítóként támogatják éttermünk sikerét, vendégeink elégedettségét. Ismerje meg partnereink listáját IDE kattintva!

 

Kiváló csapat – és az elengedhetetlen motiváció

Mondani szokás, hogy minden sikeres ember mögött egy jó csapat áll. Így van ez éttermünk esetében is – hiszen hiába a minőségi alapanyagok, ha nincs mögötte egy összetartó, kiváló csapat.

 

A Salon Restaurant-ban nem csak szakmájukban elismert, tehetséges gárdát alkalmazunk, de ugyanakkor odafigyelünk arra is, hogy munkatársaink elhivatottan, szenvedéllyel végezzék munkájukat – hiszen itt már nem csak az étel elkészítéséről van szó, hanem az étkezés művészetének megteremtéséről.

 

Ugyan így fontosnak találjuk munkatársaink motiváltságát is, hiszen a jó hangulat és a megbecsülés elengedhetetlen a kitartó, kiváló munkavégzéshez!

 

Ismerje meg csapatunkat IDE kattintva!

 

Ha szeretné képeken végig kísérni munkatársaink mindennapjait, ezt megtekintheti képgalériánkban, IDE kattinva!
Asztalfoglalás a Salon Étterembe

Salon Étterem Étlap

Salon Étterem Galéria

LEGFRISSEBB HÍREK


Nyugat Bár - Salon Restaurant

A félhomályba burkolózó, emeleti bárhelyiség az egyik legkellemesebb a New York Palota helyiségei közül. Innen rá lehet látni a Salon Étteremre, a New York Kávéház egy részére, és a hotel lobbyjára is, kellemesen lehet nézelődni, kávézni, egy jót ebédelni vagy vacsorázni, élvezni a zongoraszót és a figyelmet. Ehhez a nyugalomhoz azonban rengeteg viszontagságon ment keresztül a Nyugat Bár, megpróbáltatásai még a múlt században kezdődtek.

Levesek - Salon Étterem

Egészséges életmódunk elengedhetetlen része a leves. Laktató, gazdag, és ha beleássuk magunkat a leves receptek sokaságába, minden napra találhatunk kedvünkre valót. Sokban segíthet megtartani a vonalainkat, ha tisztában vagyunk azzal, mivel tudjuk kalóriaszegényebbé, ám nem kevésbé finommá és laktatóvá varázsolni az egyik legváltozatosabb fogásunkat.

Étterem Budapest - libamáj

A libamáj igen hosszú múltra tekint vissza, és az évezredek alatt sem veszített népszerűségéből. Igazi luxusfogásnak minősül - na nem csak a különleges íze és állaga, hanem a benne rejlő rendkívül jó hatású összetevők miatt is. Magyarországon hungarikum, de természetesen a világ más tájain is előszeretettel fogyasztják.


További hírek >
Salon Restaurant TripAdvisor