Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Így dolgozik Wolf András és csapata – nyerjen betekintést konyhánk mindennapjaiba, és fine dining fogásaink elkészültének titkaiba!

Ahogy mondani szokás, minden sikeres ember mögött egy kiváló csapat áll… Így igaz ez kiváló chefünkre, Wolf Andrásra is. De gondolkodott már azon, hogy készülnek a gasztronómiai különlegességek? Alábbi cikkünkben betekintést engedünk konyhánk mindennapjaiba!

Hogy készülnek a gasztronómiai élményt nyújtó fogások? Tekintsen be a kulisszák mögé: bemutatjuk konyhánkat és csapatunkat!

A fine dining, azaz a “jó étkezés” – kiváló minőségű, friss alapanyagokból

 

Hogy mitől nyújtanak fogásaink minden Vendégünk számára különleges gasztronómiai élményt? Chefünk, Wolf András szaktudása és szenvedélye természetesen elengedhetetlen ennek eléréséhez, de ugyan úgy kiemelt szerepet játszanak a kiváló minőségű, első osztályú friss alapanyagok is.

 

Konyhánkban nem használunk szárított vagy éppen fagyasztott termékeket. Ahogy a képen is látható, munkatársaink gondoskodása a fűszernövényekre is kiterjed, amelyek így teljes zamatukkal tudják támogatni az elkészült étel ízét!

 

A kiváló minőséghez hozzá tartozik az állandóság is. A Salon Restaurant igen neves, minőségi termékeket forgalmazó cégekkel áll partnerviszonyba, akik beszállítóként támogatják éttermünk sikerét, vendégeink elégedettségét. Ismerje meg partnereink listáját IDE kattintva!

 

Kiváló csapat – és az elengedhetetlen motiváció

Mondani szokás, hogy minden sikeres ember mögött egy jó csapat áll. Így van ez éttermünk esetében is – hiszen hiába a minőségi alapanyagok, ha nincs mögötte egy összetartó, kiváló csapat.

 

A Salon Restaurant-ban nem csak szakmájukban elismert, tehetséges gárdát alkalmazunk, de ugyanakkor odafigyelünk arra is, hogy munkatársaink elhivatottan, szenvedéllyel végezzék munkájukat – hiszen itt már nem csak az étel elkészítéséről van szó, hanem az étkezés művészetének megteremtéséről.

 

Ugyan így fontosnak találjuk munkatársaink motiváltságát is, hiszen a jó hangulat és a megbecsülés elengedhetetlen a kitartó, kiváló munkavégzéshez!

 

Ismerje meg csapatunkat IDE kattintva!

 

Ha szeretné képeken végig kísérni munkatársaink mindennapjait, ezt megtekintheti képgalériánkban, IDE kattinva!
Asztalfoglalás a Salon Étterembe

Salon Étterem Étlap

Salon Étterem Galéria

LEGFRISSEBB HÍREK


Gyógyvizek Magyarországon - Salon étterem

Magyarország alatt igazi kincs rejtőzik. Gyakorlatilag nincs olyan sík terület idehaza, ahol ha fúrnak, ne valamilyen összetételű termál víz bukkanjon elő. A jótékony hatásokra már az ókorban felfigyeltek. Az akkor magyarországi területen gyönyörű fürdők emelkedtek országszerte, ehhez pedig igazi fürdőkultúra formálódott, amely része volt gazdag és szegény ember életének egyaránt. A századok alatt bőven értek minket mindenféle fürdős hatások, amelyek mind a mai napig részei fürdőkultúránknak. 

Termálfürdők Budapest - Salon Restaurant

Nemzeti kincsre épült Magyarország. Budapest például az egyetlen a fővárosok vagy metropoliszok sokaságában, ahol száznál is több termálforrás és ezekre épülő kutak vannak. És ahol majdnem 50 olyan fürdő üzemel, ahol ma is ezekre a forrásokra alapoznak. A világelsőséget nem csak a geológiai adottságok bizonyítják, hanem például az is, hogy a gyógyfürdőjéről is híres Gellért Szállóban alakult meg 1937-ben a Nemzetközi Fürdőszövetség, amelynek örökös székhelyéül Budapestet választották. 

Esküvő és ünnepi parti luxus kivitelben

Hazánkban a szokások azt diktálják, hogy nyáron házasodjon az ifjú pár. Így a felmelegedés első tavaszi hullámaival beindul az esküvőszezon és meg sem áll az ősz beköszöntéig. Az anyakönyvi hivatalok egymás után rendezik meg a házasságkötési ceremóniákat, időpontot pedig gyakran már nem is lehet találni. A vesszőfutás azonban elkerülhető, és a nyugalom megfizethetetlen. Mi azt szeretnénk, ha egy pár legszebb ünnepe tényleg különleges lehetne. Így ha a jegyesek el tudnak szakadni a nyári tradícióktól, kapkodásmentes, emelkedett, elegáns ceremónia és minden igényt kielégítő esküvői parti lehet közös életük első közös óráinak emléke – a Világ Legszebb Kávéházában.  


További hírek >
Salon Restaurant TripAdvisor