Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Így dolgozik Wolf András és csapata – nyerjen betekintést konyhánk mindennapjaiba, és fine dining fogásaink elkészültének titkaiba!

Ahogy mondani szokás, minden sikeres ember mögött egy kiváló csapat áll… Így igaz ez kiváló chefünkre, Wolf Andrásra is. De gondolkodott már azon, hogy készülnek a gasztronómiai különlegességek? Alábbi cikkünkben betekintést engedünk konyhánk mindennapjaiba!

Hogy készülnek a gasztronómiai élményt nyújtó fogások? Tekintsen be a kulisszák mögé: bemutatjuk konyhánkat és csapatunkat!

A fine dining, azaz a “jó étkezés” – kiváló minőségű, friss alapanyagokból

 

Hogy mitől nyújtanak fogásaink minden Vendégünk számára különleges gasztronómiai élményt? Chefünk, Wolf András szaktudása és szenvedélye természetesen elengedhetetlen ennek eléréséhez, de ugyan úgy kiemelt szerepet játszanak a kiváló minőségű, első osztályú friss alapanyagok is.

 

Konyhánkban nem használunk szárított vagy éppen fagyasztott termékeket. Ahogy a képen is látható, munkatársaink gondoskodása a fűszernövényekre is kiterjed, amelyek így teljes zamatukkal tudják támogatni az elkészült étel ízét!

 

A kiváló minőséghez hozzá tartozik az állandóság is. A Salon Restaurant igen neves, minőségi termékeket forgalmazó cégekkel áll partnerviszonyba, akik beszállítóként támogatják éttermünk sikerét, vendégeink elégedettségét. Ismerje meg partnereink listáját IDE kattintva!

 

Kiváló csapat – és az elengedhetetlen motiváció

Mondani szokás, hogy minden sikeres ember mögött egy jó csapat áll. Így van ez éttermünk esetében is – hiszen hiába a minőségi alapanyagok, ha nincs mögötte egy összetartó, kiváló csapat.

 

A Salon Restaurant-ban nem csak szakmájukban elismert, tehetséges gárdát alkalmazunk, de ugyanakkor odafigyelünk arra is, hogy munkatársaink elhivatottan, szenvedéllyel végezzék munkájukat – hiszen itt már nem csak az étel elkészítéséről van szó, hanem az étkezés művészetének megteremtéséről.

 

Ugyan így fontosnak találjuk munkatársaink motiváltságát is, hiszen a jó hangulat és a megbecsülés elengedhetetlen a kitartó, kiváló munkavégzéshez!

 

Ismerje meg csapatunkat IDE kattintva!

 

Ha szeretné képeken végig kísérni munkatársaink mindennapjait, ezt megtekintheti képgalériánkban, IDE kattinva!
Asztalfoglalás a Salon Étterembe

Salon Étterem Étlap

Salon Étterem Galéria

LEGFRISSEBB HÍREK


Elegáns partnertalálkozó helyszín Budapest - Ismerje meg a leggyönyörűbb helyszínt!

A sikeres vállalatok üzletei folyamatainak elengedhetetlen eszköze, az elegáns helyszínen megrendezett partnertalálkozó céges rendezvények. Bemutatjuk, hogy miért a Salon Étterem a legjobb elegáns partnertalálkozó helyszín Budapesten!

Budapest legjobb étterme címet nyert a Salon Restaurant - a Magyar Konyha Gasztromagazin kiváalsztása során éttermünket szavazta meg a legjobb budapesti étteremnek!

Budapest legjobb éttermét kereste a Magyar Konyha Gasztromagazin 2016-ban is. A listát kiadványukban 2016. decemberében közölték, amely az első 10 legjobb budapesti éttermet (is) tartalmazza. Hatalmas megtiszteltetés, hogy éttermünk, a Salon Restaurant nyerte el az első helyezést – és gratulálunk a lista többi kiváló éttermének is.

Húsvéti tojás

A Húsvét az egyik legnagyobb keresztény ünnep, a hitéletben roppant szigorú megkötések és szabályok vonatoznak a megünneplésére, hiszen Jézus feltámadására emlékezünk ilyenkor. A népi hagyományok sem engednek sok eltérést, viszont keverednek a pogány szokásokkal, így vidámak, életigenlők, átjárva a tavasszal, a zsongással, és némi pajzánkodással is. 


További hírek >
Salon Restaurant TripAdvisor