Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Így dolgozik Wolf András és csapata – nyerjen betekintést konyhánk mindennapjaiba, és fine dining fogásaink elkészültének titkaiba!

Ahogy mondani szokás, minden sikeres ember mögött egy kiváló csapat áll… Így igaz ez kiváló chefünkre, Wolf Andrásra is. De gondolkodott már azon, hogy készülnek a gasztronómiai különlegességek? Alábbi cikkünkben betekintést engedünk konyhánk mindennapjaiba!

Hogy készülnek a gasztronómiai élményt nyújtó fogások? Tekintsen be a kulisszák mögé: bemutatjuk konyhánkat és csapatunkat!

A fine dining, azaz a “jó étkezés” – kiváló minőségű, friss alapanyagokból

 

Hogy mitől nyújtanak fogásaink minden Vendégünk számára különleges gasztronómiai élményt? Chefünk, Wolf András szaktudása és szenvedélye természetesen elengedhetetlen ennek eléréséhez, de ugyan úgy kiemelt szerepet játszanak a kiváló minőségű, első osztályú friss alapanyagok is.

 

Konyhánkban nem használunk szárított vagy éppen fagyasztott termékeket. Ahogy a képen is látható, munkatársaink gondoskodása a fűszernövényekre is kiterjed, amelyek így teljes zamatukkal tudják támogatni az elkészült étel ízét!

 

A kiváló minőséghez hozzá tartozik az állandóság is. A Salon Restaurant igen neves, minőségi termékeket forgalmazó cégekkel áll partnerviszonyba, akik beszállítóként támogatják éttermünk sikerét, vendégeink elégedettségét. Ismerje meg partnereink listáját IDE kattintva!

 

Kiváló csapat – és az elengedhetetlen motiváció

Mondani szokás, hogy minden sikeres ember mögött egy jó csapat áll. Így van ez éttermünk esetében is – hiszen hiába a minőségi alapanyagok, ha nincs mögötte egy összetartó, kiváló csapat.

 

A Salon Restaurant-ban nem csak szakmájukban elismert, tehetséges gárdát alkalmazunk, de ugyanakkor odafigyelünk arra is, hogy munkatársaink elhivatottan, szenvedéllyel végezzék munkájukat – hiszen itt már nem csak az étel elkészítéséről van szó, hanem az étkezés művészetének megteremtéséről.

 

Ugyan így fontosnak találjuk munkatársaink motiváltságát is, hiszen a jó hangulat és a megbecsülés elengedhetetlen a kitartó, kiváló munkavégzéshez!

 

Ismerje meg csapatunkat IDE kattintva!

 

Ha szeretné képeken végig kísérni munkatársaink mindennapjait, ezt megtekintheti képgalériánkban, IDE kattinva!
Asztalfoglalás a Salon Étterembe

Salon Étterem Étlap

Salon Étterem Galéria

LEGFRISSEBB HÍREK


Esküvő és ünnepi parti luxus kivitelben

Hazánkban a szokások azt diktálják, hogy nyáron házasodjon az ifjú pár. Így a felmelegedés első tavaszi hullámaival beindul az esküvőszezon és meg sem áll az ősz beköszöntéig. Az anyakönyvi hivatalok egymás után rendezik meg a házasságkötési ceremóniákat, időpontot pedig gyakran már nem is lehet találni. A vesszőfutás azonban elkerülhető, és a nyugalom megfizethetetlen. Mi azt szeretnénk, ha egy pár legszebb ünnepe tényleg különleges lehetne. Így ha a jegyesek el tudnak szakadni a nyári tradícióktól, kapkodásmentes, emelkedett, elegáns ceremónia és minden igényt kielégítő esküvői parti lehet közös életük első közös óráinak emléke – a Világ Legszebb Kávéházában.  

Salon Étterem legújabb étlapja

Beköszöntött a nyár a New York Palota Salon Éttermébe. Új étlappal várják a vendégeket, amelyen eddig nem ismert ízkombinációkkal is találkozhatunk. A rengeteg bogyós-, erdei valamint tavaszi gyümölcs, a friss zöldségek elkészítésének újragondolása mellett természetesen a húsimádók sem csalódnak. Wolf András chef és csapata ismét megörvendezteti a magas fokú, esszenciális magyar gasztronómia rajongóit, és mint mindig, az édesszájúakra is gondoltak.

Minden a koktélokról

A koktélok nem a modern világ felfedezettjei. És bár országunkban viszonylag későn jelentek meg, szinte minden színvonalasabb bárban vagy étteremben élvezhetjük a különböző összetevők harmóniáját. A koktélok divatosak, finomak és egyik-másik igazán különleges formában mutatkozik meg nekünk.


További hírek >
Salon Restaurant TripAdvisor