Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Cikkek

Dining Guide

  A Larus Étterem és Rendezvényközpontban rendezett gálán február 29-én adta át díjait a Dining Guide, Magyarország legkiemelkedőbb séfjeinek és éttermeinek. A Volkswagen-Dining Guide Év Étterme díját a Michelin-csillagos Onyx vehette át. 

Valentin-nap a Salon Étteremben

  A Valentin-nap köztudottan a szerelmesek ünnepe, mely Szent Valentin nevéhez fűződik. Egy nap, amikor kicsivel több időt szánunk társunkra, s igyekszünk kifejezni felé őszinte szerelmünket. 

Szilveszteri menü a Salon Étteremben

Hogyan készül egy fine-dining menüsor, s mi alapján kerülnek a fogások kiválasztásra? Fontosak a színek, vagy csupán az ízhatás a lényeg? Mi zajlik a konyhában, amíg mi fogásainkra várunk az év utolsó estéjének fényeiben? Wolf András, éttermünk vezető séfje választ adott mindezekre a kérdésekre! Lássuk! 

Fine dining - az étkezés művészete

A Salon Étterem különlegességei közé tartozik, hogy ételkínálatában a fine dining vonalat képviseli, s ennek jegyében szeretnénk megörvendeztetni vendégeinket nem mindennapi, élményteli étkezésekkel. De mi is az a fine dining valójában? És mitől olyan különleges? 

Üzleti élet a nagyvárosban - az üzleti vacsora fontossága, sikerének titka Budapesten

Az üzleti élet egyik legfontosabb és legmeghatározóbb eszköze a kiváló kommunikációs képesség, a kapcsolatépítés, kapcsolati tőke – amelynek építéséhez, fejlesztéséhez az egyik legkiválóbb módszer az üzleti vacsora, hiszen itt a személyes kontakton át, a közös gasztronómiai élmény támogatja a sikeres üzletkötést.

Konferencia-helyszín exkluzív kivitelben

A New York Palota újjászületésével nem csak a Világ Legszebb Kávéházát, egy nagyszerű fine dining éttermet és egy pompás szállodát kaptunk, de a cégek számára is megoldást kínál nagy befogadó képességű konferenciatermeivel. Az akár 300 fő feletti rendezvények megrendezésére is kiválóan alkalmas rendezvényterem-együttes összesen 22 termével kínál változatos, igényekhez alkalmazkodó helyszínt konferenciáknak, hangversenyeknek vagy akár termék- és divatbemutatóknak is, luxus kivitelben.

Budapest legkülönlegesebb vacsora helyszíne

Az igazán nagy események megünneplésére – akár évfordulóra, akár 50. születésnapra – tökéletes meglepetés lehet egy vacsorameghívás, egy valóban nem mindennapi helyszínen. A Salon étterem pompája, a gasztronómiai különlegességek és a csodálatos épület hangulata minden kiemelkedő alkalomnak helyszínéül szolgálhat!


4/4

címkék:Asztalfoglalás a Salon Étterembe

Salon Étterem Étlap

Salon Étterem Galéria

LEGFRISSEBB HÍREK


Nyugat Bár - Salon Restaurant

A félhomályba burkolózó, emeleti bárhelyiség az egyik legkellemesebb a New York Palota helyiségei közül. Innen rá lehet látni a Salon Étteremre, a New York Kávéház egy részére, és a hotel lobbyjára is, kellemesen lehet nézelődni, kávézni, egy jót ebédelni vagy vacsorázni, élvezni a zongoraszót és a figyelmet. Ehhez a nyugalomhoz azonban rengeteg viszontagságon ment keresztül a Nyugat Bár, megpróbáltatásai még a múlt században kezdődtek.

Levesek - Salon Étterem

Egészséges életmódunk elengedhetetlen része a leves. Laktató, gazdag, és ha beleássuk magunkat a leves receptek sokaságába, minden napra találhatunk kedvünkre valót. Sokban segíthet megtartani a vonalainkat, ha tisztában vagyunk azzal, mivel tudjuk kalóriaszegényebbé, ám nem kevésbé finommá és laktatóvá varázsolni az egyik legváltozatosabb fogásunkat.

Étterem Budapest - libamáj

A libamáj igen hosszú múltra tekint vissza, és az évezredek alatt sem veszített népszerűségéből. Igazi luxusfogásnak minősül - na nem csak a különleges íze és állaga, hanem a benne rejlő rendkívül jó hatású összetevők miatt is. Magyarországon hungarikum, de természetesen a világ más tájain is előszeretettel fogyasztják.


További hírek >
Salon Restaurant TripAdvisor